Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Moeder geeft bijna € 4.000 uit aan designer schoolkleding voor 10-jarig zoontje

Moeder 4000 euro kleding zoon
Beeld: Instagram

Een Britse moeder heeft toegegeven bijna 4000 euro te hebben uitgegeven aan de schoolkleding van haar zoon omdat hij “alleen designerlabels draagt” en veel ouders vinden dit “belachelijk”.

Alleen maar dure merken

Doris Russell’s zoon Charlie is dol op high-end designers zoals Tommy Hilfiger en Cotton Candy, evenals sportmerken Nike en adidas. De 10-jarige, die ook parttime kindermodel is, is onlangs “meer beeldbewust” geworden en weigert betaalbare schoolkleding te dragen zoals andere kinderen van zijn leeftijd. Doris, 39, legde uit dat ze designer shirts, broeken en zelfs sokken voor haar zoon heeft moeten kopen, maar staat erop dat hij niet verwend is. “Hij wil geen goedgekeurde shorts voor gym dragen en houdt alleen van adidas exemplaren die $67 per stuk kosten. En hij draagt Nike T-shirts van $39 in plaats van de goedkopere die andere kinderen dragen,” vertelde ze aan The Sun. “Hij wilde speciale Nike sportschoenen voor gym die $137 kosten, evenals Nike voetbalschoenen. We verslijten een paar paar per jaar. Zelfs zijn sokken kosten veel. Hij draagt adidas voor gym en zwarte Calvin Klein exemplaren voor uniformdagen. Ik ben momenteel op zoek naar een nieuwe rugzak, Nike of adidas.”

Afbeelding embedded van NZHerland

Gemengde reacties

Maar terwijl Doris, die $49,000 per jaar verdient als pleegouder, graag geld uitgeeft aan haar zoon, hebben social media gebruikers de royale uitgaven “belachelijk” genoemd. “Hij draagt ze alleen omdat jij ze voor hem koopt,” betoogde een ouder. “Klinkt als weer een verwend kind,” beweerde een ander. Een ander zei: “Meer dwaasheid van jou. Totaal onnodig om je kind toe te geven.” Sommigen verdedigden de moeder en beweerden dat het aan haar is hoe ze haar geld uitgeeft, daarbij opmerkend dat Charlie waarschijnlijk geld verdient met zijn modellenwerk. “Dus wat dan nog. Het is haar zaak wat ze haar zoon koopt,” zei iemand. “Wat is er mis mee? Ze doet het omdat ze het zich kan veroorloven,” zei een ander. Zoals iemand simpelweg zei: “Haar geld, haar kind.” Overweldigend waren er echter veel mensen die versteld stonden van het bedrag dat aan kleding werd uitgegeven, wijzend op het feit dat Charlie groeit en de items slechts een korte tijd zal kunnen dragen. “Wauw, geen woorden,” zei iemand. “Sorry, te verwend. Hij moet het leren,” schreef een ander. “Ze is wel dom hè?” suggereerde iemand anders. Doris zei echter dat ze het niet erg vindt om geld aan Charlie uit te geven, het beschrijvend als “een beloning voor zijn harde werk.”

Sinds peuter

“Hij is niet verwend – hij is beleefd, hardwerkend en houdt toevallig van designerkleding,” vertelde ze aan The Sun. “Al sinds hij een peuter was, wilde hij er altijd goed uitzien. Het is voor mij een strijd om soms voor de spiegel te komen. Ik heb duizenden uitgegeven, niet alleen aan een uniform maar ook aan een mobiele telefoon, computers en kleding voor na-schoolse feestjes.” Charlie, die ook heeft meegedaan aan schoonheidswedstrijden en op tv-reclames is verschenen, houdt van zijn designerkleding en maakt TikTok-video’s waarin hij zijn outfits laat zien.

Charly designer kleding
Beeld: Instagram

Ook volle steun van vader Daniel

Doris’ man Daniel, 41, draagt ook bij aan Charlie’s luxueuze levensstijl met zijn jaarsalaris van $59,000 als grensbeambte. “Ik ben onder de indruk van zijn stijl. Zolang hij blij is met wat hij doet en draagt, is dat belangrijk,” zei Daniel, toegevend dat hij en Doris vaak zonder zitten om ervoor te zorgen dat Charlie krijgt wat hij wil. “Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een nieuwe outfit voor mezelf heb gekocht,” zei Doris. “Als ik iets koop, is het goedkoop. Ik ben vrij eenvoudig en ben al 12 maanden niet naar een kapper geweest. Ik offer me graag op. Ik werk hard en het is aan mij hoe ik mijn geld uitgeef.”

Check ook: Vrouw die moedermelk-bewaarzakjes verkoopt op Marktplaats krijgt vreemdste verzoek ooit

Bron: nzherald.co.nz

You May Also Like