Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

12-jarige miljonair verwent zichzelf met nieuw autootje van 200.000 euro

12-jarige miljonair
Beeld: Instagram/@pixiecurtis

Met een opmerkelijke stap heeft Pixie Curtis zojuist haar handen gelegd op een fonkelnieuwe Range Rover. De 12-jarige dochter van PR-expert en multi miljonair Roxy Jacenko was druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe auto, nadat het gezin vorige week de oversteek maakte naar Singapore. Een beslissing die velen verbaasd heeft doen opkijken.

Nieuwe Range Rover bezichtiging

Het afgelopen weekend deelde Pixie een foto op haar Instagram, waarop ze te zien is terwijl ze een nieuwe Range Rover aan het bekijken is. Pixie is al miljonair geworden door samen met haar moeder een bedrijf te starten. In het bijschrift schreef de 12-jarige: ‘Serieuze nieuwe autogame – voorafgaande bezichtiging voor levering’.

Pixie, die uiteraard zelf niet in de auto zal rijden, keek naar een Range Rover Vogue, die gewaardeerd wordt op een gemiddelde van $172.370 tot $250.360. Niettemin zou de kosten voor het rondrijden met dat voertuig mogelijk nog hoger kunnen uitvallen, vanwege de regels voor autobeheer en belastingen in Singapore.

Scheiding of Samen?

In juni kondigde Roxy aan dat ze van plan was om met de kinderen naar Singapore te verhuizen om bij haar man Oliver te zijn, die daar werkt. De moeder van twee had eerder toegegeven dat ze had nagedacht over een scheiding van haar 37-jarige echtgenoot toen hij voor het eerst de baan in Singapore kreeg.

In gesprek met The Kyle And Jackie O Show, legde ze uit dat hij jarenlang zijn tijd verdeelde tussen Sydney en Tasmanië voor zijn vorige baan. “Ik zei eigenlijk tegen Ollie, ‘kijk, je gaat naar Singapore en ik blijf hier’. En hij zei, ‘nou, ik weet niet of dat zal werken’. En ik zei, ‘nou, het heeft de afgelopen vijf jaar gewerkt'”, vertelde ze.

Toen vertelde Oliver haar dat hij een Singaporese staatsburger moest zijn voor zijn baan. ‘Ik zei, Oké, wat is dan mijn optie?’ Hij zei, ‘oh, dan moeten we scheiden’, vertelde ze aan de radiopresentatoren. ‘Ik vind het prima. Dus geef me gewoon de papieren, ik zal de papieren ondertekenen zodat we kunnen scheiden. Je doet je werk daar en ik blijf hier. En we zullen elkaar bezoeken’, vervolgde ze. Uiteindelijk besloot Roxy echter om het hele gezin over te laten komen. Het is tijd. Ze hebben een vader nodig, en omdat hij hier nooit is… komt hij (terug naar huis in Sydney) voor hooguit twee dagen’, zei ze.

Verfrissende start in Singapore

De oprichter van het merk Sweaty Betty, Pixie, en haar jongere broer Hunter, brachten hun laatste nachten in Sydney door in het Crown Hotel, nadat ze hun herenhuis in Vaucluse van $16 miljoen hadden ingepakt en vorige maand hadden verkocht. In de afgelopen week plaatste Roxy een foto van zichzelf aan boord van een vliegtuig, terwijl ze comfortabel zat in de eerste klasse. Het bijschrift luidde: “Het einde van een tijdperk.”

De 43-jarige heeft laten weten dat ze erg uitkijkt naar de nieuwe wending die haar leven in Singapore zal nemen. ‘Niemand heeft vooraf een vastomlijnd idee van wie of wat ik ben, niemand heeft verwachtingen, en het mooiste is nog dat niemand er eigenlijk om geeft’, vertelde ze aan de Sydney Morning Herald.

“In Singapore was het eerder een geval van ‘Roxy wie?’ Ik vond het eigenlijk heel verfrissend en bevrijdend.” Ook Pixie’s Franse Bulldog, Minnie Curtis, is naar Singapore overgevlogen om zich bij de pre-tiener te voegen in haar nieuwe levensfase.

Check ook: 9-Jarige Mompha Junior en jongste miljonair ter wereld laat zijn dure auto’s en kleding zien

Bron: LADbible

You May Also Like