Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mensen gaan los om zwaar ongepaste vakantiefoto: ‘Ik moet ook nog flosdraad halen!’

Ah, de wonderen van social media! Iedere dag worden we weer getrakteerd op unieke, inspirerende, en – laten we eerlijk zijn – soms ronduit bizarre vakantiekiekjes. Bali, met zijn prachtige stranden en tempels, is natuurlijk een populaire hotspot voor het schieten van die perfecte Instagramfoto. Maar één dame heeft wel een heel ‘unieke’ manier gevonden om Bali in de spotlight te zetten. En nee, het heeft niets te maken met de zonsondergang of een kokosnoot. Mensen gaan wel los om de absurde vakantiefoto op Bali.

Vakantiefoto op Bali

Voor degenen die de foto nog niet gezien hebben (hoe dan?!): stel je een prachtig Balinees strand voor, met de blauwe zee op de achtergrond en een dame op de voorgrond. Klinkt als elke andere vakantiefoto, toch? Wel, niet helemaal. Het unieke aan deze foto is de ‘creatieve’ manier waarop de string van de dame in beeld is gebracht. Inderdaad, de string lijkt verdacht veel op een stukje flosdraad tussen haar billen. Nu, we zijn allemaal voor lichaamspositiviteit en het vieren van wie je bent. En laten we eerlijk zijn, soms moet je gewoon de kleding dragen waar je je prettig in voelt, zelfs als het lijkt op… eh… mondverzorging. 

Reacties en likes

Maar volgers van het populaire Instagram-account HowcanImakethisaboutme hadden natuurlijk een paar dingen te zeggen over deze bijzondere fotokeuze. “Verstandskiezen moeten wel nog eruit…” reageerde een Instagrammer. Terwijl een ander schreef: “Oh ja, ik moet nog flosdraad halen…” Toch waren er ook positieve reacties. De foto heeft inmiddels duizenden likes en reacties verzameld en laat de internetgemeenschap verdeeld achter. Maar of je nu fan bent van de ‘flosdraad-look’ of niet, één ding is zeker: deze dame heeft de aandacht van de wereld te pakken. En laten we eerlijk zijn, is dat niet waar het allemaal om draait op social media? Dus, als je je volgende vakantie plant en je koffer inpakt, vergeet dan niet je flosdraad mee te nemen. Je weet maar nooit wanneer het van pas komt – voor je tanden of je garderobe!

Check ook: Puck Moonen zorgt voor rode oortjes met stomend hete vakantiefoto’s

Bron: Instagram howcanimakethisaboutme

You May Also Like