Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kelly Piquet laat tweeling bijna uit bikini ontsnappen op vakantiefoto’s, Max reageert

kelly piquet

Er waren wijdverspreide geruchten in omloop die suggereerden dat de prominente Braziliaanse influencer Kelly Piquet en Max Verstappen niet langer een relatie onderhielden. Maar deze speculaties werden resoluut tenietgedaan tijdens de zomervakantie in het Formule 1-seizoen. Op Instagram verschijnen namelijk weer volop foto’s waarop de twee het prima naar hun zin lijken te hebben.

max verstappen kelly piquet

Betoverende foto’s

In een verrassende wending plaatste het internationaal erkende model, Kelly Piquet, een reeks betoverende foto’s op haar Instagram-account, die het verhaal vertelden van haar stralende reis naar het zonovergoten Sicilië. Opvallend was dat ze op deze pittoreske reis gezelschap genoot van niemand minder dan de Formule 1-kampioen zelf, Max Verstappen. Deze romantische escapade nam al snel een meer uitgesproken vorm aan toen Kelly Piquet een reeks beelden deelde die genomen waren tijdens haar dagen op Sicilië. Temidden van azuurblauwe wateren, kronkelende kustlijnen en zonovergoten stranden, werden de foto’s gekenmerkt door een onmiskenbare vonk tussen de twee prille geliefden. 

Bikini foto’s 

Max Verstappen, de doorgewinterde racekampioen, leek zijn gebruikelijke competitieve geest achter zich te laten en stond openlijk toe dat zijn affectie en genegenheid voor Kelly op de voorgrond traden. Opmerkelijk was ook het feit dat Kelly Piquet niet aarzelde om haar weelderige vakantie-ensemble te delen, aangevuld met sierlijke bikinifoto’s die haar natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen benadrukten. Wat echter echt de aandacht trok, was de speelse reactie van Max Verstappen, die zonder aarzeling onder een van de foto’s de luchtige uitroep ‘bonsuirrr’ plaatste. Hoewel de exacte betekenis van deze uitdrukking aan interpretatie onderhevig bleef, was het overduidelijk dat Verstappen zijn vreugde en vermaak niet kon verbergen.

Check ook: Liefje van Max Verstappen Kelly Piquet doet pikante shoot voor het goede doel

Bron: loesoe.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like