Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Meisje gespot terwijl ze “geplakt aan de muren” TV kijkt

Meisje gespot terwijl ze “geplakt aan de muren” TV kijkt
Beeld: Douyin

In een hartverwarmende en verbazingwekkende video die onlangs viraal ging op Chinese sociale media, toonde een moeder uit Pingtan Island in de provincie Fujian haar 8-jarige dochter die geplakt is aan de muren van hun woonkamer terwijl ze naar tv-kijkt. Het onthullende moment werd vastgelegd door de beveiligingscamera’s in hun huis, waardoor de wereld kennismaakte met dit buitengewone jonge meisje.

Geplakt aan de muren

De moeder ontdekte het verbazingwekkende talent van haar dochter nadat ze de beveiligingsbeelden van hun woonkamer had gecontroleerd. Op de video is te zien hoe het meisje, met een vastberadenheid die verder gaat dan haar leeftijd, langs de muren omhoog klimt, waarbij ze haar handen, voeten en benen gebruikt om zichzelf in evenwicht te houden. Voor de moeder was dit een totale verrassing, aangezien ze zich niet bewust was van het ongewone talent van haar dochter totdat ze de beelden onder ogen kreeg.

In een opvolgende video nam de moeder haar dochters buitengewone bekwaamheid van dichtbij op terwijl ze zich naar het plafond van de woonkamer bewoog, met alleen haar armen en benen die haar ondersteunden. Het filmpje is met bewondering bekeken door talloze Chinese socialemediagebruikers, die haar al snel ‘Spider-Girl’ doopten vanwege haar indrukwekkende klimkunsten.

geplakt aan de muren
Beeld: Douyin

Spider-girl

De video van ‘Spider-Girl’ heeft de harten van velen geraakt. En het heeft een golf van positieve reacties teweeggebracht op sociale media. Veel mensen prijzen haar vastberadenheid, moed en ongebruikelijke vaardigheden. Haar verhaal herinnert ons eraan dat er in de wereld altijd onverwachte talenten en wonderen zijn. Zelfs onder de jongsten van onze samenleving.

Hoewel ‘Spider-Girl’ misschien nog te jong is om te begrijpen hoezeer haar prestaties de wereld hebben geïnspireerd, is haar verhaal een herinnering aan de kracht van doorzettingsvermogen en vastberadenheid, zelfs in de meest onwaarschijnlijke omstandigheden. Dit jonge meisje uit Pingtan Island laat zien dat de menselijke geest en wilskracht onbegrensd zijn en dat er altijd ruimte is voor verbazing in onze wereld.

‘Spider-Girl’

In een vervolg video nam de moeder het talent van haar dochter van dichtbij op terwijl deze zich omhoog werkt naar het plafond met haar armen en benen. Chinese gebruikers van sociale media noemen haar ‘Spider-Girl’. Bekijk de beelden hieronder om te zien hoe het meisje alles klaarspeelt.

geplakt
Beeld: Douyin
Beeld: Douyin
Beeld: Douyin

Check ook: ‘Loch Thames monster’ gespot in Londonse river

Bron: 9gag.com

Beeld: Douyin