Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Loch Thames monster’ gespot in Londonse river

Beeld: Reddit & Pexels

Er zijn veel dingen in de wereld die ons gefascineerd hebben. Of het nu gaat om Bigfoot of UFO-waarnemingen, er zijn tal van onverklaarbare verschijnselen die ons brein prikkelen. Maar maak plaats voor het ‘Loch Thames monster’, want er is een nieuw wezen in de stad London.

Foto

Dit wezen bevindt zich mogelijk een paar honderd mijl ten zuiden van Schotland. Een Reddit-gebruiker maakte een foto van wat leek op een reptielachtig wezen dat uit de rivier de Thames gluurde. Zoals gebruikelijk op Reddit leidde de foto tot veel speculatie van andere gebruikers. En die speculaties waren net zo gevarieerd als ze vreemd waren. Iemand schreef: “Het is de beroemde Thames Anaconda!” “Het Loch Thames monster is zeker een drol,” merkte een andere gebruiker op.

Andere suggesties

Wat zou enger zijn om in het water te vinden? Iemand maakte zelfs een politieke sneer door te schrijven: “Laat de Royals zwemmen waar ze willen. Het is ook hun Thames, weet je.” Het Loch Thames Monster leek de algemene consensus te zijn onder de meer fantasierijke Reddit-gebruikers. Andere suggesties waren onder meer de ziel van Boris Johnson, een meerval en een Teenage Mutant Ninja ‘Turdle’.

Godzilla?

Er waren ook suggesties dat de Reddit-gebruiker Godzilla had gespot die door de Londense rivier waadde. Niet dat de Japanse monster ergens anders dan in Japan vaak wordt gezien, natuurlijk. Gezien het feit dat er vorig jaar een enorme slangenhuid in de Thames werd gevonden, zouden we waarschijnlijk niet zo snel lachen om suggesties dat er een reptiel onder het water leeft.

Huid

Jason Sandy was aan het ‘mudlarken’, wat het zoeken in rivierslib is naar waardevolle voorwerpen, toen hij de vijf voet lange huid aan de noordkant van de Thames dicht bij de Hammersmith Bridge tegenkwam. De schubachtige huid wordt verondersteld toe te behoren aan een boa constrictor, die mogelijk is achtergelaten of zelfs is ontsnapt aan zijn eigenaar.

De waarheid

Hoe dan ook, velen op Reddit kwamen met een theorie die waarschijnlijk de meest rationele verklaring is voor wat er in de Thames schuilgaat: Een flessendop op een rots. Ja, echt waar. Iemand heeft nonchalant een dop van hun drankje over de muur gegooid en nu is het viraal gegaan, waarbij mensen suggereren dat het een monster of een reusachtige drol is.

Check ook: Netflix verlengt Monster voor twee seizoenen na succes verhaal Jeffrey Dahmer

Bron: ladbible.com

Beeld: Reddit & Pexels

You May Also Like