Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Karen’ schrijft woedende review na eerste McDonald’s-bezoek: ‘Half uur op ober zitten wachten!’

McDonald’s Nederland verhoogt zijn prijzen drastisch
Beeld: McDonald's

Als je ooit hebt gedacht dat een avondje uit bij de gouden bogen (McDonald’s) zou resulteren in een culinaire extase, denk dan nog eens goed na. Laat ons je meenemen op een tragische culinaire reis, waar de dromen van een argeloze consument Frusu en zijn dochter gekraakt werden door de harde realiteit van fastfood en ze een boze review achterliet.

Recensies van McDonald’s op TikTok

Het begon allemaal met een kind, Sophia, wiens verwachtingen hooggespannen waren door de oogverblindende recensies van McDonald’s op TikTok, die plaats die alle onrealistische verwachtingen waarmaakt. Na lang zeuren heeft Frusu toegegeven en nam hij Sophia mee voor wat zij dacht een betoverende avond zou zijn. Oh, de ironie! Bij binnenkomst in het etablissement, dat ongetwijfeld vol met sfeer hangt zoals alleen een McDonald’s dat kan, met zijn fluorescerende lichten en het romantische gezoem van de frituur, wachtten ze een halfuur – een volle 30 minuten! – in de veronderstelling dat een ober zou komen om hun culinaire wensen te vervullen. Maar nee, de realiteit sloeg toe toen een medewerker hen mededeelde dat ze zelf bij de balie moesten bestellen. Verbijstering alom! 

McDonald’s Nederland verhoogt
Beeld: Pexels Erik Mclean

Een glas rode wijn bij de McDonald’s

De ontgoocheling werd alleen maar groter toen Frusu om een glas rode wijn vroeg, blijkbaar onwetend dat de drankkaart van McDonald’s meer gericht is op frisdrankliefhebbers dan op wijnkenners. Een intens debat over het gebrek aan MacVurie – wat dat ook moge zijn – volgde, waarna ze uiteindelijk hun eten ontvingen. Het culinaire fiasco bereikte een hoogtepunt toen het voedsel werd geserveerd. Frusu beschreef het met één woord in haar boze review: “gad-verdamme.” Een lauwe burger, dito aardappelstaafjes en een warme cola. Klinkt als een recept voor succes, nietwaar? En laten we niet vergeten het ongewenste speelgoed dat Sophia ontving bij haar “sad meal” – niet bepaald de vreugdevolle kindermaaltijd die ze had verwacht.

boze review
Beeld: Google reviews

Teleurgestelde harten en een boze review

Met zwaar teleurgestelde harten en waarschijnlijk een lichte honger, keerde het duo huiswaarts, waar Frusu de avond redde door een verrukkelijke Wellington van biet – vega, natuurlijk – te bereiden. Laten we dus concluderen dat een bezoek aan McDonald’s misschien niet de Michelinster-ervaring biedt die sommigen zouden hopen. Frusu en zijn dochter zullen in de toekomst wellicht hun gastronomische avonturen elders zoeken en hopelijk hoeft ze dan geen boze review achter te laten. Voor hen geen tweede keer naar deze culinaire hel. Een ster voor eten, service én sfeer – dat lijkt haast genereus.

Check ook:

McDonald’s Nederland verhoogt zijn prijzen drastisch