Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

McDonald’s Nederland verhoogt zijn prijzen drastisch

McDonald’s Nederland verhoogt zijn prijzen drastisch

Als je dacht dat het leven al duur genoeg was, denk dan nog eens na. McDonald’s Nederland, die altijd een lichtend baken van betaalbare fastfood leek te zijn, heeft aangekondigd dat ze hun prijzen naar ongekende hoogten tillen. Ja, je leest het goed, de prijzen gaan omhoog! Dus bereid je voor op een financiële aardverschuiving terwijl we een kijkje nemen in de nieuwe tarieven.

McDonald’s Nederland verhoogt prijzen

De iconische Big Mac, een favoriet onder de fastfoodliefhebbers, gaat van een alarmerende €4,55 naar een ronduit schokkende €5,25. Maar wacht, er is meer! Het Big Mac-menu, voorheen een bescheiden €8,50, zal nu je portemonnee plunderen voor een ongelofelijke €9,75. Het lijkt erop dat zelfs de Quarter Pounder niet gespaard blijft, met een prijsstijging van €4,55 naar €5,25. En als je dacht dat het bestellen van een menu je wat zou besparen, denk dan nog eens goed na, want het Quarter Pounder-menu zal je nu €9,75 kosten.

McDonald’s Nederland
Beeld: Pexels Darya Sannikova

Niet alleen om hamburgers

Maar laten we niet vergeten dat het niet alleen om hamburgers draait. De McChicken, eens een betaalbare €3,95, zal je nu een smakelijke €5,25 kosten. En het McChicken-menu? Dat kost nu het schandalige bedrag van €9,75. De Filet-o-Fish, altijd een verfrissende keuze voor de visliefhebbers, springt ook op de prijsstijgingstrein, van €4,30 naar €4,95. En als je dacht dat je een koopje had met het Filet-o-Fish-menu van €8,25, dan heb je het mis, want dat zal nu €9,25 zijn.

McDonald’s Nederland verhoogt
Beeld: Pexels Erik Mclean

Big Tasty niet te weerstaan

Maar laten we eerlijk zijn, wie kan een Big Tasty weerstaan? Nou, bereid je voor op wat financiële pijn, want de Single Big Tasty gaat van €5,95 naar €6,50. Het menu? Dat is nu een oogverblindende €10,50. En als een enkele Big Tasty niet genoeg is, kun je altijd de Double Big Tasty proberen, maar wees gewaarschuwd, de prijs is gestegen van €6,95 naar €7,90. En het menu? Dat zal je nu €12,50 kosten.

Check ook: Moeder deelt McDonald’s-hack om met heel gezin te eten voor 11 euro