Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

McDonald’s manager betrapt op het verkopen van cocaïne

mcdonald-cocaine

Als je een drugdealer bent dan is het natuurlijk belangrijk dat je een goede dekmantel hebt, anders word je binnen de kortste keren gearresteerd. Daarom bedacht de nachtdienst manager, Frank Guerrero van de McDonald’s in New York, om naast de gebruikelijke burger ook drugs te gaan verkopen vanuit een McDonald’s in de Bronx. Helaas ging hij de mist in omdat hij meerdere keren coke zou hebben verkocht aan een agent in burger.

De 26-jarige Frank zou in acht tijd een succesvol drugkartel hebben gevormd genaamd: ‘Operation Off the Menu.’ Hierbij verstopte hij de cocaïne in zeep dispensers van het restaurant en stopte de cocaïne in een zakje dat bedoeld is voor koekjes, die hij vervolgens als ‘dessert’ toevoegde aan de bestellingen. Hij werd betrapt nadat hij in totaal een bedrag van 10.900 dollar aansloeg voor acht transacties. Tijdens een van deze transacties verkocht Frank 100 gram cocaïne en crack aan de agent voor 6250 dollar. De politieagent nam plaats in het McDonald’s restaurant en Frank serveerde hem de drugs in een meeneem zakje.

De McDonald’s waar Frank werkte betreft een McDonald’s die 24 uur geopend was en alleen een drive-through had tijdens bepaalde uren, maar van Frank mochten zijn speciale klanten altijd langsrijden. Frank’s zijn huis is afgelopen woensdag doorzocht en is er 200 gram aan coke gevonden en 5300 dollar aan bonnetjes. Zijn vriendin, de 24-jarige Leidy Cabral is ook gearresteerd vanwege soortgelijke beschuldigingen en drugsbezit.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like