Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Max Verstappen opnieuw jongste lid van Quote 500: dit is zijn vermogen 

Dit absurd hoog bedrag geeft Max verstappen uit aan wijn op wintersport
Beeld: Instagram Max Verstappen

Max Verstappen, die we allemaal kennen als het sensationele wonder van de racewereld, zet wederom een voetstap in de arena van de financiën. Ondanks zijn jonge leeftijd van 26 jaar, heeft Max Verstappen met zijn indrukwekkende vermogen al voor de tweede keer de eer om genoemd te worden in de gerenommeerde Quote 500-lijst. 

Nummer 428

Max Verstappen’s opmerkelijke vermogen van honderdvijftig miljoen euro heeft hem een plaats op nummer 428 opgeleverd. Deze jonge racelegende blijft zijn horizon verbreden en streeft ernaar om zijn succes voort te zetten. Echter, hij is niet de enige die opvalt in deze financiële wereld. Neem bijvoorbeeld John de Mol, wie zou er naast hem kunnen pronken als de meest vermogende bekende Nederlander? Met een gigantisch vermogen van twee miljard euro dit jaar staat hij op de negentiende plaats. Vraagt men zich weleens af of hij in zijn downtime ook naar zijn eigen hit show The Voice kijkt? Onze blik wordt vervolgens getrokken naar Joop van den Ende, de onbetwiste koning van het theater. Met een adembenemend bedrag van iets meer dan anderhalve miljard euro, heeft hij de 30e plaats stevig in handen. 

Max Verstappen vermogen Quote 500 
Beeld: Instagram Max Verstappen

Nog meer rijkaards

En dan hebben we ook nog onze muzikale virtuoos, DJ Tiësto. Hij heeft zich naar de 332e positie gedanst met een indrukwekkend vermogen van 190 miljoen. Dit bewijst dat de muziekindustrie absoluut zijn vruchten afwerpt! Bovenaan de lijst van rijkdom vinden we Charlene, de erfgename van het beroemde Heineken-imperium. Hoewel haar vermogen een kleine dip heeft gehad, zit ze nog steeds comfortabel met een verbazingwekkende twaalfeneenhalve miljard euro. Maar laten we eerlijk zijn, in deze elite cirkels maakt een paar miljard meer of minder echt uit? En we mogen Frits Goldschmeding en Ralph Sonnenberg zeker niet vergeten, die beiden indrukwekkend scoren in de top drie met respectievelijk 5,8 en 6,2 miljard euro aan vermogen. Laten we een toost uitbrengen op hun welverdiende prestaties!

Check ook: Politie doet onderzoek naar video waarin Max Verstappen te snel rijdt in een Aston Martin Valkyrie.

Bron: shownieuws.nl

You May Also Like