Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Max Verstappen maakt Kelly Piquet woest door huwelijksaanzoek af te wijzen

dronken max verstappen
Beeld: Instagram Kelly Piquet

Max Verstappen maakt Kelly Piquet woest, hij wil niet met haar trouwen! In de wereld van de Formule 1 zijn Max Verstappen en Kelly Piquet een opvallend koppel geworden. Hun relatie heeft vaak de schijnwerpers op zich gericht, maar recentelijk lijken er wat donkere wolken boven hun romantische horizon te verschijnen. Het nieuws dat Kelly Piquet woedend is geworden omdat Max Verstappen niet met haar wil trouwen, heeft voor de nodige opschudding gezorgd. Het lijkt erop dat de liefdesrelatie tussen de beroemde coureur en de Braziliaanse influencer een hobbelige weg heeft genomen, en de weigering van Verstappen om in het huwelijksbootje te stappen heeft de vlam van frustratie flink aangewakkerd.

Max Verstappen maakt Kelly Piquet woest

De video waarin Kelly Piquet het traditionele bruidsboeket misgrijpt tijdens een bruiloft in Brazilië heeft voor de nodige opschudding gezorgd. De beelden laten zien hoe Max Verstappen, de beroemde Formule 1-coureur en vriend van Piquet, opgelucht lijkt te reageren op haar mislukte poging om het boeket te vangen. In de video is duidelijk te zien dat Verstappen met een schaterlach reageert op het moment, wat bij Piquet een zichtbare teleurstelling lijkt te veroorzaken.

@povkellypiquet she is 100% trying to make him get her that ring 😭💀 #kellypiquet #kellypiquetedit #kellypiquetmemes #kellypiquetmem #kellypiquetslander #kellypiquetarmy #kellypiquetbr #kellypiquetfan #kellypiquetmaxverstappen #kellypiquetgroomer #kellypiquetgroomedmaxverstappen #maxverstappen #maxverstappen1 #maxverstappen👑🇳🇱 #maxverstappen33 #f1 #f1tiktok #f1memes #f1wag #f1wags #f1gossip ♬ Lovin On Me – Jack Harlow

Kelly Piquet grijpt mis

Het gooien van het bruidsboeket is een traditioneel onderdeel van veel bruiloften, waarbij de persoon die het boeket vangt, vaak wordt beschouwd als de volgende die zal trouwen. De reactie van Verstappen werpt vragen op over hoe hij en Piquet denken over de toekomst van hun relatie. Hoewel de video in eerste instantie luchtig lijkt, roept deze toch de nodige speculatie op over de dynamiek tussen het beroemde stel.

De openbare reacties van Verstappen en Piquet op deze onverwachte situatie werpen een interessante blik op hun relatie en hoe zij omgaan met de verwachtingen en druk die vaak gepaard gaan met bekendheid en publieke belangstelling. Voor nu blijft de exacte betekenis van dit incident voor het paar voor velen een punt van nieuwsgierigheid en discussie.

Hoewel veel details over hun relatie privé blijven, heeft dit nieuws toch de nodige aandacht getrokken. Fans en nieuwsgierigen vragen zich af wat er precies achter de beslissing van Verstappen schuilgaat en hoe dit van invloed zal zijn op hun toekomst samen. Kelly Piquet, bekend om haar levendige persoonlijkheid en uitgesproken mening, heeft niet geaarzeld om haar teleurstelling en woede te uiten. Wat heeft geleid tot deze reactie van Max?

@povkellypiquet “no no no we need to go baby, it’s past your bedtime” #kellypiquet #kellypiquetedit #kellypiquetmemes #kellypiquetmem #kellypiquetslander #kellypiquetbr #kellypiquetarmy #kellypiquetfan #kellypiquetmaxverstappen #kellypiquetgroomer #kellypiquetgroomedmaxverstappen #maxverstappen #maxverstappen1 #maxverstappen👑🇳🇱 #maxverstappen33 #f1 #f1tiktok #f1memes #f1wag #f1wags ♬ Everybody – Nicki Minaj

Check ook:
DIT ZIJN ALLE ONGELOOFLIJKE RECORDS DIE MAX VERSTAPPEN HEEFT GEBROKEN IN 2023

You May Also Like