Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Massa is Kassa-kijkers gaan los om flirtende Mark Gillis: ‘Plaatsvervangende schaamte’

Mark Gillis' Flirtpoging bij de Frietkraam Zorgt voor Ophef
Beeld: Facebook SBS6

Stel je voor: je bent een bekende miljonairszoon op een Nederlandse realityshow, omringd door camera’s die elk moment vastleggen. Dat klinkt al spannend, toch? Maar wat gebeurt er als je besluit je charmes in te zetten bij het meisje van de frietkraam tijdens een thuisfeestje? Juist, Mark Gillis liet zien hoe dat kan aflopen – en laten we zeggen dat het niet echt een Hollywood-romance werd.

Mark Gillis’ liefdesleven

Ondanks zijn bekendheid en de financiële zekerheid die hij geniet dankzij zijn vaders succes, lijkt Mark Gillis’ liefdesleven steevast op een dood spoor te zitten. Hij is al een tijd vrijgezel, en zijn pogingen om romantiek te vinden zijn vaak… nou ja, laten we zeggen ‘interessant’ om te bekijken.

Mark Gillis’ flirtpoging die niet aansloeg

Tijdens een recente aflevering probeerde Mark, in wat misschien zijn meest schaamteloze moment ooit was, het meisje van de frietkraam te overtuigen om ‘nog wat langer te blijven hangen’. Helaas voor Mark, maar misschien gelukkig voor haar, had zij hier weinig oren naar. De scène resulteerde in wat de kijkers beschreven als ‘plaatsvervangende schaamte’. Ja, het was zo pijnlijk dat je bijna door de bank zou zakken van het plaatsvervangend cringen.

Mark Gillis' Flirtpoging bij de Frietkraam Zorgt voor Ophef
Beeld: YouTube SBS6

De reactie van het publiek

De sociale media stonden al snel vol met reacties op Mark Gillis’ liefdesleven. Van GIFjes van kruipende schildpadden (om zijn trage liefdesprogressie te symboliseren) tot memes die de situatie op de hak namen, het publiek had er duidelijk een veld(dag) mee. De algemene consensus? Mark zou misschien wat meer succes hebben als hij het iets subtieler aanpakte… of misschien gewoon helemaal niet.

Mark Gillis en de kunst van het flirten

Zo zie je maar weer, zelfs als je de zoon van een miljonair bent en je leven een open boek is op nationale televisie, garandeert dat nog geen succes in de liefde. De avonturen van Mark Gillis’ liefdesleven blijven ons boeien, al is het maar om te zien hoe hij de volgende keer weer op zijn gezicht gaat. Laten we hopen dat hij ooit de kunst van het verleiden meester wordt, of op zijn minst iemand vindt die zijn unieke aanpak kan waarderen. En jij, zou jij advies hebben voor onze vrijgezelle realityster?

Check ook:

You May Also Like