Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man roept “veel succes” terwijl dappere vrouw door de ingang van Area 51 loopt

Man roept "veel succes" terwijl dappere vrouw door de ingang van Area 51 loopt
Beeld: TikTok/@ufo_stalkers

De afgelopen drie jaar zijn overspoeld met talloze bizarre gebeurtenissen, wat soms verleidelijk kan zijn om het verleden te vergeten. Toch is er één bijzondere gebeurtenis uit 2019 die nog steeds onze verbeelding prikkelt: de opmerkelijke periode waarin mensen plannen smeedden om de beruchte UFO-hotspot, Area 51, te bestormen. Laten we een stap terug in de tijd zetten en ons herinneren hoe dit mysterieuze hoofdstuk de wereld in zijn greep hield.

Dappere vrouw van area 51

Terwijl het Facebook-evenement grotendeels als grap bedoeld was, besloot één vrouw daadwerkelijk om de geheime overheidsbasis binnen te “vallen” – waarbij zelfs een toeschouwer haar veel geluk wenste. Hoewel twee miljoen mensen hadden gezegd dat ze zouden komen, is de naamloze vrouw de enige die daadwerkelijk op 20 september het hek van de beroemde luchtbasis doorbrak. Kalm wandelend langs de veiligheidspoorten gaat ze de Nevada-woestijn in en is duidelijk op een missie om een ontmoeting van de derde soort te hebben.

Dappere vrouw van area 51
Beeld: Pexels

Vrouw trotseert Area 51

Terwijl een menigte van ongeveer 20 mensen zich bij de barricades verzamelt, kijken ze vol verbazing toe hoe een dappere vrouw in een TikTok-video ‘veel geluk’ toegewenst krijgt door een mannelijke toeschouwer. Anderen speculeren over hoever ze zal komen, waarbij sommigen suggereren dat ze voorbij de tweede beveiligingspoort zou kunnen gaan en zo het hart van Area 51 zou bereiken. Eén persoon maakte zelfs een grap dat de vrouw een ‘buitenaards wezen’ is, waardoor ze zo kalm de basis kon betreden zonder de woede van de luchtmacht te ervaren.

Hoewel we graag willen geloven, werd later gemeld dat de vrouw werd vastgehouden door de autoriteiten nadat ze de tweede poort had bereikt, maar later weer werd vrijgelaten – tot grote teleurstelling van meer dan 114.000 mensen die de video hebben bekeken. Hoewel meer dan 200 mensen de bizarre gebeurtenis gedurende de dag zouden bijwonen, waagde niemand anders zich aan deze epische reis.

Dappere vrouw van area 51
Beeld: TikTok/@ufo_stalkers

Trainings- en testfaciliteit of iets meer?

De overheidsbasis heeft altijd een intense interesse gewekt, met meerdere samenzweringstheorieën verbonden aan de luchtmachtbasis. Gebouwd op een droog meerbed in de woestijn, staat de locatie bekend om het weghouden van toeristen door het terrein bezaaid te hebben met waarschuwingsborden, CCTV en gewapende bewakers. Alsof dat nog niet genoeg is, is het ook illegaal om over de basis te vliegen en was de locatie eerder geblindeerd op satellietbeelden.

Oorspronkelijk opgericht in 1955, werd Area 51 gebouwd op 85 mijl ten noorden van Las Vegas, maar werd pas in 2013 openlijk erkend door de CIA. Hoewel velen speculeren over bezoekers uit een andere wereld, stellen ambtenaren dat het als trainings- en testfaciliteit is gebruikt. In feite werden andere nabijgelegen militaire bases gebruikt voor het testen van kernwapens van de jaren 1950 tot de jaren 1990, evenals andere uitrusting. Misschien wordt het tijd om die aluminiumfolie hoeden toch maar weg te leggen. Kijk nu naar de video die voor opschudding heeft gezorgd:

Check ook: Politie-bodycambeelden registreren noodlanding van UFO in achtertuin in Las Vegas

Bron: Ladbible

You May Also Like