Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Politie-bodycambeelden registreren noodlanding van UFO in achtertuin in Las Vegas

Beeld: YouTube

Hoewel het gepraat over UFO’s in de loop der jaren een beetje een meme is geworden, komt er de afgelopen weken steeds meer concrete informatie over de ‘kwestie ‘Ongeïdentificeerde vliegende objecten’ naar buiten. Op nieuwe beelden, die gemaakt zijn door een bodycam van een politieagent in Las Vergas, lijkt zelfs een crashende UFO te zien te zijn!

Nasa’s eerste bevinding

Onlangs schreef NASA geschiedenis toen ze hun eerste bevindingen van een onafhankelijk UFO-onderzoek presenteerden, met een gedetailleerd overzicht van hun onderzoek in juli. En nu hebben bodycambeelden van een lokale politie schijnbaar een vermoedelijke UFO vastgelegd, wat bijdraagt ​​aan de groeiende speculatie.

UFO door de nachtelijke hemel

De beelden van de Las Vegas Metropolitan Police Department laten het moment zien waarop een potentiële UFO door de nachtelijke hemel raast, waarbij veel bewoners schijnbaar verbijsterd zijn door wat ze hebben gezien. Lokale tv-zender 8 News meldde dat het object dat in de lucht werd gespot op 30 april rond 23.50 uur lokale tijd werd opgepikt op de bodycam-beelden – met zijn flits tot aan Utah en Californië.

Twee onbekende entiteiten

Minder dan 40 minuten na die eerste waarneming pleegde een man die ongeveer 80 mijl van Area 51 woont een nogal huiveringwekkend telefoontje.  Nadat hij 911 had gebeld, beweerde de man dat er twee onbekende entiteiten in zijn achtertuin waren, kort nadat hij en zijn familie een soortgelijk object vanuit de lucht hadden gezien. “Er staat een persoon van 2,5 meter lang naast en een andere zit in ons … en hij heeft grote ogen en hij kijkt naar ons – en hij is er nog steeds”, vertelde de doodsbange man aan de politiepost. Zoals je zou verwachten, was de politie een beetje geschokt en zelfs in de war door de hele affaire, zoals bleek uit de audio en foto’s die op hun bodycams waren vastgelegd.

Helaas blijft deze mogelijke waarneming van de UFO nog steeds een mysterie en is zeker niet bevestigd.

Check ook: WERELDWIJD UFO-ALARM GAANDE! OOK BOVEN NEDERLAND

Bron: Unilad

Beeld: YouTube

You May Also Like