Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Wereldwijd UFO-alarm gaande! Ook boven Nederland

ufo alarm

ufo alarm

De laatste tijd zorgen UFO alarms voor heel wat ophef wereldwijd. Onlangs schoten de Verenigde Staten 4 UFO’s uit de lucht. En er hebben ook mensen uit verschillende regio’s in Nederland meldingen gedaan dat er UFO’s te zien zijn boven Nederland zelf!

Grote bol

“Ik was buiten naar sterren aan het zoeken toen ik naar de wolken keek en een redelijk grote bol door de wolken zag flitsen. Hij was te snel en groot om een vliegtuig te zijn, maar te langzaam om een meteoor te zijn. ook te groot. het leek een spoor van licht achter te laten, maar zag er niet uit als vuur. het licht was wit/licht turkoois. Het leek door of vlak boven de wolken te vliegen”, vertelt iemand die meent een UFO te hebben waargenomen. De vuurbal werd waargenomen boven Amsterdam en is destijds ook gemeld bij het UFO-meldpunt. 

Beeld: Pexels

Op vele plekken

Ook vorig maand hebben velen meldingen gedaan van UFO’s boven Nederland. Dit blijkt uit de publicaties van het meldpunt. Het betrof bewegende witte bollen, een zwart vliegend object met wit licht naar links en groen licht naar rechts, terwijl iemand weer een laagvliegende helikopter boven Almelo seinde. Er zijn de laatste tijd meldingen gedaan over UFO’s die zouden zijn waargenomen boven Zevenaar, Groningen, Limburg, Noord-Scharwoude, Brielle, Best en Leeuwarden. 

ufo alarm
Beeld: Pexels

Bezorgdheid

Er is veel bezorgdheid en speculatie in de Verenigde Staten. Eerst ging het namelijk om Chinese spionage ballonnen, nu UFO’s. Er is veel gespeculeerd op Twitter over de oorsprong van UFO’s en wat ze hier doen. Hoeveel van die informatie echt klopt, weten we natuurlijk nog niet. 

@ufonomenon HERE IS NOT ALASKA, JUST THIS UFO IS THE SAME UFO SHOTDOWN IN ALASKA!!!#ufoalaska #ufo #airforce #usa ♬ original sound – Ufonomenon

Check ook: Straaljagerpiloot vergrendelde op UFO denkend dat het een gesimuleerde vijand was

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Pexels & TikTok

You May Also Like