Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man verkoopt tosti-ijzer om huwelijk te redden maar heeft enorme lijst met voorwaarden

tosti-ijzer

Op het eerste gezicht lijkt het een gewone advertentie op Marktplaats: een man biedt zijn tosti-ijzer te koop aan. Maar wie de details van de verkoop doorneemt, ontdekt al snel dat deze verkoop allesbehalve standaard is. De verkoper, die anoniem wil blijven, heeft namelijk een enorme lijst met strikte voorwaarden opgesteld die meer wegheeft van een geheime missie dan van een simpele transactie.

Reden van verkoop tosti-ijzer

De reden voor de verkoop is persoonlijk en enigszins amusant: de vrouw van de verkoper is gestopt met het eten van brood, waardoor zij jaloers werd elke keer als hij een tosti maakte. Om de vrede in huis te bewaren, besloot de man het tosti-ijzer te verkopen.

De lijst met voorwaarden begint met een eis voor serieuze en marktconforme biedingen. De verkoper benadrukt dat hij geen tijd wil verspillen aan onzinbiedingen en dat hij serieus zaken wil doen. Na acceptatie van het bod moet de koper binnen 24 uur contact opnemen en een afspraak maken voor het ophalen van het tosti-ijzer, want verzenden is geen optie.

tosti-ijzer

Instructies

Verder zijn er gedetailleerde instructies voor het ophalen. Zo is te laat komen uit den boze — zelfs één minuut te laat betekent dat een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Parkeren moet aan het begin van de straat, want in de straat zelf parkeren is niet toegestaan. Daarnaast moet de transactie discreet plaatsvinden om de buren niet te alarmeren.

De verkoper vraagt ook om geen aandacht te trekken bij het benaderen van de woning, om de hond niet te laten schrikken, en om geen onverwachte bewegingen te maken. De betaling dient contant en gepast te gebeuren bij het ophalen, en de koper kan het tosti-ijzer ter plekke testen — al wordt de tosti die dan gemaakt wordt wel in rekening gebracht.

tosti-ijzer
Beeld: Jezuswatslecht
tosti-ijzer
tosti-ijzer
Beeld: Jezuswatslecht
Man die tosti-ijzer verkoopt op Marktplaats heeft enorme lijst met voorwaarden
tosti-ijzer
Beeld: Jezuswatslecht
tosti-ijzer

Check ook:

Man wil gratis Marktplaats-piano ophalen, maar onhandige opmerking gooit roet in het eten