Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marktplaats-gesprek met vrachtwagenchauffeur over damesbroek neemt bizarre wending

damesbroek
Beeld: Kakhiel

Op Marktplaats kun je terecht om spullen die je niet meer nodig hebt aan andere mensen te verkopen, en zo een leuk zakcentje te verdienen. Je weet echter nooit wie er aan de andere kan van de lijn zit. Je blijkt namelijk regelmatig de meest bijzondere figuren te kunnen treffen, zo ook nu weer. Een vrachtwagenchauffeur toonde namelijk interesse in een strakke spijkerbroek die een dame te koop aan bood, maar bleek eigenlijk in iets heel anders geïnteresseerd…

Interesse in damesbroek

Het gesprek opent met de vraag van de vrachtwagenchauffeur of een bepaalde damesbroek nog beschikbaar is, omdat hij mogelijk geïnteresseerd is. Hij stuurt een foto van een broek en vraagt de verkoopster of het om dat model gaat. Zij reageert dat het om een ander type broek gaat en stuurt een foto terug, met de vraag of hij deze voor zijn vrouw of vriendin wil kopen.

damesbroek
Beeld: Kakhiel

Geen Sinterklaas

De chauffeur antwoordt dat het voor hem geen verschil maakt en informeert of zij de volgende dag vrij is, omdat hij van plan is de broek ’s avonds met zijn vrachtwagen op te halen. De verkoopster vraagt hem om eerst een bod te doen, waarop hij vraagt of haar man haar verbiedt de broek te verkopen. Hij vraagt ook of de broek geld kost, waarop zij zegt dat ze geen Sinterklaas is.

Damesbroek
Beeld: Kakhiel
damesbroek
Beeld: Kakhiel
damesbroek
Beeld: Kakhiel

Bizarre wending

Het gesprek neemt een bizarre wending als de chauffeur vraagt waarom zij blauw haar heeft, en zij antwoordt dat ze wacht op zijn bod als hij echt interesse heeft. Geïrriteerd door haar gebruik van uitroeptekens noemt hij haar denigrerend ’tattoosmurf’. Daarna stuurt hij nog een bericht dat hij die avond vrij is en wel een biertje zou willen. De verkoopster laat weten geen interesse te hebben en dat ze een vriend heeft.

damesbroek
Beeld: Kakhiel
damesbroek
Beeld: Kakhiel
damesbroek
Beeld: Kakhiel

Check ook: Man wil gratis Marktplaats-piano ophalen, maar onhandige opmerking gooit roet in het eten