Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-kijkers gaan stuk om kibbelend stel: “Echt een Vlaardingse hork ben je”

LLDL-kijkers gaan stuk om kibbelend stel: "Echt een Vlaardingse hork ben je"
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde NL

Lang Leve de Liefde (LLDL) verbaast ons nooit als het om entertainment gaat. De LLDL-kijkers gaan stuk om een kibbelend stel in de laatste aflevering, waarin een onschuldig gesprek over een gitaar uitmondt in een hilarische woordenwisseling die het internet over gaat. Dit voorbeeld toont aan hoe het programma niet alleen liefde, maar ook lachwekkende momenten weet te creëren die het waard zijn om te delen.

“Er zit een gat in”

Het fragment uit de aflevering begint met de man die zijn date vraagt of ze nog wat wilt doen. Zij antwoordt dat ze net even op de gitaar heeft “gezeten”. Niet letterlijk natuurlijk, en hierop maakt de man een grapje: “Ik kan het zien. Er zit een gat in.” Dit leidt tot een kibbelpartij tussen de twee, waarbij de vrouw haar date bestempelt als “Echt een Vlaardingse hork ben je”. Dit moment vangt perfect de soms ongemakkelijke, maar ook komische interacties die op een date kunnen plaatsvinden, vooral wanneer deze op televisie worden uitgezonden.

LLDL-kijkers gaan stuk
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde NL

LLDL-kijkers gaan stuk

De LLDL-kijkers gaan stuk op sociale media. De reacties waren gemengd maar overwegend geamuseerd. Sommigen verdedigden de man, met opmerkingen als: “Gaat hij eindelijk z’n best doen, maakt hij een leuke grap… is hij een hork… nou nou… waar is je gevoel voor humor? Alle twee naar huis.. nieuwe ronde, nieuwe kansen.” Anderen vonden de reactie van de vrouw begrijpelijk, maar merkten op dat de chemie duidelijk ontbrak: “Vlaardingse hork??? Ik heb verder niks gezien van die twee, maar in dit stukje vind ik haar overkomen als een stuk chagrijn dat niet tegen een grapje kan. Hij is een hork omdat hij een grapje maakt.” En weer anderen zagen de humor in van het moment: “Ik moest echt wel lachen om dat grapje gat gitaar… zij nam hem te serieus…duidelijk geen goede match…snappen elkaar niet.”

Entertainment en relatieperikelen

Deze episode van LLDL illustreert hoe het programma succesvol entertainment en relatieperikelen combineert, waardoor kijkers niet alleen getuige zijn van de mogelijke start van nieuwe liefdesverhalen, maar ook van de humoristische momenten die relaties (en pogingen daartoe) met zich mee kunnen brengen. Het is deze mix die ervoor zorgt dat kijkers blijven terugkomen voor meer, getuige de reacties die aantonen hoe “LLDL-kijkers gaan stuk” om de onverwachte wendingen en grappige momenten die het liefdespad soms kent.

Check ook: Commanderende dame in LLDL gedraagt zich alsof ze al 20 jaar getrouwd is

You May Also Like