Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Commanderende dame in LLDL gedraagt zich alsof ze al 20 jaar getrouwd is

Dame uit LLDL gedraagt zich alsof ze al 20 jaar getrouwd is
Beeld: Instagram langlevedeliefdenl

Lang Leve de Liefde, het televisieprogramma dat de ambitie heeft om de perfecte match te vinden voor de eeuwigdurende liefde. Maar helaas, er is één dame uit LLDL die deze missie waarschijnlijk niet zal voltooien. Waarom, vraag je? Omdat ze zich gedraagt alsof ze al twee decennia getrouwd is, terwijl ze letterlijk op haar eerste date zit. Zou dit een nieuwe strategie zijn in de liefdesjacht, of is het simpelweg een masterclass in hoe je je date binnen enkele minuten de stuipen op het lijf jaagt?

Dame uit LLDL geeft instructies

In een onvergetelijk fragment zien we hoe de date van Els een glas probeert te vinden in de vaatwasser. En daar zit de dame uit LLDL, nonchalant en ongeïnteresseerd leunend met haar wijsvinger tussen haar lippen geklemd, terwijl ze van een afstand instructies geeft alsof ze een verkeersleider is die een vliegtuig aan het landen is. “Opentrekken”, commandeert ze, gevolgd door een “start drukken”, “nee, dat is uit”, en een frustrerend “dat was vier keer start, laat maar”. Het is alsof je kijkt naar een scène uit een sitcom, waar de vrouw des huizes haar man probeert uit te leggen hoe de nieuwe vaatwasser werkt, terwijl de arme kerel wanhopig probeert niet te verdrinken in de zee van huishoudelijke apparaten.

Dame uit LLDL
Beeld: Instagram langlevedeliefdenl

Reacties op het fragment

De reacties op dit schouwspel waren minstens zo vermakelijk. “Hey Guy, pleur dat mens in de vaatwasser en dan 1x start drukken”, suggereert een kijker. Een ander adviseert: “Ik zou starten met m’n koffers inpakken! En haal die fokking vinger uit je mond als je praat!” Het lijkt erop dat het publiek unaniem besloten heeft dat dit koppel, binnen enkele minuten, al de charme heeft van een echtpaar dat al 25 jaar getrouwd is. En zoals een scherpzinnige toeschouwer opmerkte: “Als dat op de 1e date al zo gaat, kan je wel raden na een paar jaar”.

Liefde blijft onvoorspelbaar

Wat we hieruit kunnen opmaken, is dat de liefde onvoorspelbaar blijft, zelfs in de gestructureerde wereld van reality-tv. Misschien is dit de ultieme test: als je je date kunt overleven terwijl je de vaatwasser bedient onder het kritische oog van je partner, dan is er wellicht hoop voor de toekomst. Of misschien ook niet. Hoe dan ook, één ding is zeker: de dame uit LLDL heeft ons een onvergetelijk televisiemoment bezorgd dat ons nog lang zal bijblijven.

Check ook: Gast in LLDL ritst even zijn broek open: ‘Mijn bijnaam is Pinokkio!’

You May Also Like