Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Koptelefoon via Marktplaats blijkt iets totaal anders te zijn, verkoper geeft bizarre verklaring

Koptelefoon via Marktplaats blijkt iets totaal anders te zijn, verkoper geeft bizarre verklaring
Beeld: kakhiel.nl

Stel je voor: je hebt online een deal gesloten voor een prachtige Sony WH-1000XM4 koptelefoon. Je wacht vol anticipatie op het pakketje, droomt al van dat kristalheldere geluid en die noise-cancelling magie die je muzikale ervaring naar een hoger niveau zal tillen. Eindelijk, het pakket arriveert! Je opent het vol verwachting, en wat vind je? Een paraplu. Ja, je leest het goed. Een paraplu.

Koptelefoon via Marktplaats is paraplu

Onze protagonist, laten we hem de hoopvolle koper noemen, was begrijpelijkerwijs verward en nam onmiddellijk contact op met de verkoper. Zijn berichtenreeks weerspiegelt een groeiende frustratie die elke minuut toeneemt. “Waar is de koptelefoon?” vraagt hij, gevolgd door de ontdekking: “Er zit een paraplu in de doos.” Het ongeloof is bijna tastbaar.

Koptelefoon Marktplaats
Beeld: kakhiel.nl

Een verklaring zo creatief als kunst

Nu komt het deel waar het echt interessant wordt. De verkoper, waarschijnlijk geschrokken door de dreiging van een op handen zijnde online lynchpartij, reageert uiteindelijk met een verklaring die zo creatief is dat het bijna kunst is. Hij verontschuldigt zich (duizend maal, welteverstaan), en onthult dat hij aan somnambulisme lijdt—ja, slaapwandelen. Hij legt uit dat hij “blijkbaar niet wakker was toen hij het pakketje maakte.” Ah, natuurlijk! Wie heeft niet ooit per ongeluk een paraplu ingepakt in plaats van een high-tech koptelefoon tijdens een nachtelijke slaapwandelavontuur?

Koptelefoon
Beeld: kakhiel.nl

 “Een zaak van maken”

De koper, nog steeds onzeker of hij nu moet lachen of huilen, eist zijn koptelefoon “uiterlijk overmorgen” te ontvangen, anders zou hij er “een zaak van maken.” De verkoper, die zijn reputatie ziet wegvliegen als een paraplu in een storm, belooft haastig dat hij het onmiddellijk zal regelen. Ondertussen heeft hij geen paraplu om naar het postkantoor te gaan—ironisch, nietwaar?

Koptelefoon via Marktplaats blijkt iets totaal anders
Beeld: kakhiel.nl

Dus wat kunnen we hieruit leren? 

Als je ooit besluit om iets via Marktplaats te verkopen en je vindt jezelf slaapwandelend door je huis, misschien is het een goed idee om je handelswaar ver van je slaapkamer te bewaren. Of, nog beter, misschien is het een goed idee om even te wachten tot je daadwerkelijk wakker bent voordat je iets inpakt en verzendt. In de tussentijd, wees op uw hoede voor aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn, want je weet maar nooit wanneer je eindigt met een paraplu in plaats van een koptelefoon. En voor de liefhebbers van absurditeiten op Marktplaats, blijf scrollen; er is altijd wel een nieuwe verrassing om de hoek. Waakzaamheid en een goed gevoel voor humor zijn essentieel.

Koptelefoon via Marktplaats
Beeld: kakhiel.nl
Koptelefoon via Marktplaats blijkt iets anders te zijn, verkoper geeft bizarre verklaring
Beeld: kakhiel.nl
Koptelefoon via Marktplaats blijkt iets totaal anders te zijn,
Beeld: kakhiel.nl
Koptelefoon via Marktplaats blijkt iets totaal anders te zijn, verkoper geeft verklaring
Beeld: kakhiel.nl

Check ook:

Geïnteresseerde in gratis Marktplaats-ventilator heeft ineens een waslijst aan eisen

You May Also Like