Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Isabelle uit LLDL die dacht dat aarde plat is bewijst dat noodles bereiden in de trein best kan

noodles in de trein
Bron: TikTok

Zit je wel eens in de trein met een rommelende maag en niks te eten? Wat dacht je van koken in de trein? Isabelle Joëlle, die je misschien nog kent als de dame in Lang Leve de Liefde die dacht dat de aarde plat is, transformeert met een pannetje en een plan de treinrit in een culinaire expeditie. Vergeet de koude broodjes en het stationssnacks; Isabelle tovert zo een heerlijk dampende kom noedels tevoorschijn. Een mobiele maaltijd die niet alleen de maag, maar ook het hart verwarmt. 

Waarom noedels in de trein een slim idee is

Wie wil er nu niet zo’n inventieve vriendin als Isabelle? Gewapend met haar onafscheidelijke kookgerei en een assortiment aan smaakmakers, laat ze zien dat je overal kunt koken. Zelfs op plekken waar je het minst verwacht, zoals in een bewegende trein. Hoe Isabelle toegang krijgt tot elektriciteit in de trein? Eenvoudig. De meeste treinen zijn uitgerust met stopcontacten, ideaal voor reizigers die hun apparaten willen opladen… of een maaltijd willen bereiden! Met 220 volt tot haar beschikking, kookt Isabelle zonder problemen haar geliefde noedels.

Koken in de trein

Isabelles kookkunsten trekken natuurlijk de aandacht. Wat begint als een kleine kookdemonstratie, verandert al snel in een gezellige bijeenkomst. Mensen komen kijken en vragen zich af wat er gaande is. Gelukkig is Isabelle niet alleen een uitstekende kok, maar ook een geboren gastvrouw. Ze deelt graag uit, en dat maakt de rit voor iedereen aangenamer. Naast koken, is Isabelle ook actief op TikTok. Ze deelt haar trein-kookavonturen met duizenden volgers die maar al te graag haar tips en trucs leren. Zo wordt een gewone treinreis een bron van inspiratie en entertainment.

Koken in de trein kan dus ook …
Beeld: TikTok Isabelle

Een treinreis met Isabelle vergeet je niet

Een reis met Isabelle is nooit saai. Haar spontane noedelsessies tonen aan dat je met een beetje creativiteit en een stopcontact ver komt. Dus, de volgende keer dat je de trein instapt, denk dan eens na: zou een pannetje in je tas ook jouw reis kunnen opfleuren? Probeer het eens, misschien wordt jouw volgende treinrit ook een culinair avontuur! Proost op alle creatieve koks zoals Isabelle! Wie weet, misschien start jij de volgende trend op rails?

@isabellederoij

Replying to @Joyce. Wat moet ik de volgende keer maken in de trein? 🚅🚆 #foodtiktok #isabellederoij #mukbang #trein #ns

♬ original sound – Isabelle Joëlla

Koken in de trein: Nieuwe trend ofzo?

Check ook:

You May Also Like