Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Ongelooflijke ‘domme kip’ in LLDL zorgt voor verbazing: “Alles voor de aandacht”

domme kip
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Door de jaren heen hebben we al heel wat uiteenlopende deelnemers gezien in datingshow Lang Leve de Liefde. Dik en dun, knap en lelijk, grappig of juist extreem serieus en natuurlijk slim én dom. Ook ‘domme kip’ Isabelle, die in de nieuwste aflevering van LLDL te zien is heeft het buskruit duidelijk niet uitgevonden…

Domme vragen

Isabelle is gekoppeld aan Djavan en de twee zijn duidelijk niet op hun intelligentie gematched. Gisteren zagen we al een fragment hoe Isabelle, die gelooft dat de aarde plat is, met één simpele opmerking van Djavan met haar mond vol tanden stond. Toch blijft ze de ene na de andere domme vraag afvuren, die Djavan geduldig blijft beantwoorden. In een nieuw fragment, dat op de Lang Leve de Liefde-Facebookpagina te zien is, vraagt Isabella zich af waarom er geen kuiken in een ei zit, waarna Djavan uitlegt dat je hiervoor eerst een haan nodig hebt, waarna ze zich afvraagt of we dan miskramen van een kip zitten te eten.

lldl domme kip
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

“Alles voor de aandacht”

Kijkers vallen bijna om van verbazing over de domme opmerkingen van Isabelle, zo blijkt uit de vele reacties dat het fragment op Facebook krijgt Zo schrijft ene Hennie: “Wat een domme kip! Hij heeft geduld!”, en Han: “Zij zit er puur voor het avontuur de sensatie. Ze zit er niet voor een relatie daar is dit meisje nog lang niet aan toe misschien als ze ontdekt dat er aarde toch rond is wie weet 😄” Sigrid vetrouwt het niet en denkt dat het allemaal gespeeld is: “Ze doet expres dom, alles voor de aandacht en opvallen, ze zit daar niet voor de liefde maar om “ontdekt “ te worden 😂“.

Check het fragment met de ongelooflijke ‘domme kip’ in LLDL die voor verbazing zorgt hier:

Check ook:

You May Also Like