Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Medewerker kinderopvang spuugt in babypap na ruzie met vader

Kinderopvang medewerker babypap

Bij de kinderopvang worden bezoekers vaak begroet door de zachte geluiden van babystemmen en de kenmerkende geur van babypoeder. Deze plekken worden meestal geassocieerd met een veilige en geruststellende omgeving voor kinderen. Echter, soms kunnen er achter de schermen onverwachte en minder aangename situaties ontstaan. 

Boodschap

Hoewel iedereen weleens een uitdagende dag op het werk heeft, zouden de meeste mensen niet kiezen voor een ongewone manier om hun frustratie te uiten. Echter, een medewerkster van een bepaalde kinderopvang besloot om een ongebruikelijke daad te begaan en dit vervolgens te documenteren en delen. Dit roept meteen vragen op over haar beweegredenen. Ze liet in haar opname een enigszins cryptische boodschap achter: “Vraag me niet om pap te maken als er problemen zijn tussen mij en je vader.” 

Speeksel

Het blijft gissen naar de exacte reden van haar conflict met deze vader, maar het meest schokkende deel van haar video was zeker het moment waarop ze een extra “ingrediënt” aan het babyvoedsel toevoegde: een flinke hoeveelheid speeksel. Hoewel het toevoegen van speeksel aan voedsel een hoogst ongepaste actie is (en zeker geen aanbevolen ‘superfood’), roept het ook vragen op over de mogelijke gezondheidsrisico’s voor het kind. Afhankelijk van de gezondheidsstatus van deze vrouw kunnen er wel of geen gevolgen zijn voor het kindje. Eén lichtpuntje: mentale gezondheidsproblemen zijn gelukkig niet besmettelijk.

Check ook: Mensen in shock om ranzige actie medewerker broodafdeling Albert Heijn

Bron en Beeld: dailybuzz.nl

You May Also Like