Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Wraakzuchtige medewerker neemt wraak en bevuilt kantoor met ontlasting

In een opmerkelijk voorval heeft zich een ongelofelijk incident afgespeeld binnen een vooraanstaand bedrijf in Nederland. Een medewerker vertoonde zo’n extreme woede dat hij besloot het gehele kantoorpand te besmeuren met ontlasting. Deze buitengewoon bizarre daad illustreert dat de betreffende medewerker daadwerkelijk onverschillig stond ten opzichte van zowel het gebouw als zijn collega’s. Deze verontrustende gebeurtenis toont aan hoe mensen soms tot uitzonderlijke uitbarstingen van woede kunnen komen, zelfs in een professionele omgeving.

Bizarre situatie op Facebook gedeeld

Het schoonmaakbedrijf, dat werd ingeschakeld om het met feces besmeurde kantoorpand te reinigen, bracht dit nieuws naar buiten via een Facebook-post. Op Facebook deelt schoonmaakbedrijf, Frisse Kater, een opmerkelijk verhaal dat hun normaal serieuze werk even doorbrak. Een van de grootste bedrijven in Nederland belde hen in paniek op. Er was namelijk sprake van een wel heel ongewone situatie in een van hun filialen – letterlijk en figuurlijk “stront aan de knikker”. Het schoonmaakbedrijf kon hun lach niet inhouden en deelt dit opvallende voorval met hun volgers.

Beeld: Facebook/Frisse kater BV

Zorgvuldig geplande wraak

Volgens het schoonmaakbedrijf was er sprake van een verontrustende situatie waarbij een medewerker van het bedrijf volledig ontspoorde en het pand opzettelijk besmeurde met ontlasting. Het schoonmaakbedrijf licht toe: “Vanwege de gevoeligheid van de zaak kunnen we niet in detail treden, maar een boze medewerker besloot wraak te nemen. Met zorgvuldige planning sloop hij stiekem het kantoor binnen, waar hij alle computerschermen, toetsenborden en bureaus rijkelijk bedekte met een laag ontlasting.”

Bizar maar grappig

Op social media heeft het schoonmaakteam een video gedeeld waarin te horen is dat ze regelmatig te maken krijgen met ongewone taken. “Het is toch wat, ontlasting op je beeldscherm. Echt, de dingen die we tegenkomen. Ik blijf me elke keer weer verbazen”, zegt een van de medewerkers in de video. Ondanks de bizarre situatie kunnen de medewerkers van Frisse Kater erom lachen en hebben ze er een nieuwe memorabele ervaring bij. Op Facebook benadrukt het bedrijf: “Opnieuw een opdracht om nooit te vergeten!”

Check ook: McDonald’s-medewerker neemt tijdens dienst ontslag omdat hij moet afwassen

Bron: Funx

You May Also Like