Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man in shock nadat hij wakker wordt na medische ingreep: geslachtsdeel 7 centimeter korter

geslachtsdeel 7 centimeter korter

Na een ingreep aan zijn geslachtsdeel diende een patiënt een klacht in tegen het ziekenhuis. De patiënt beweerde dat als hij vooraf had geweten dat hij na de operatie geen seksuele betrekkingen meer kon hebben met zijn partner, hij nooit had ingestemd met de ingreep.

Schadevergoeding

Het Medisch Centrum Leeuwarden heeft aan de geschillencommissie gemeld dat er voorafgaand aan de ingreep mogelijk is gesproken over een mogelijke verkorting van het geslachtsdeel tijdens een gesprek met de patiënt. Ook in een brief aan de huisarts staat vermeld dat de man instemde met de ingreep nadat hem werd gewezen op de mogelijkheid van geslachtsdeelverkorting. Ondanks deze waarschuwing heeft de patiënt uitdrukkelijk ingestemd met de operatie, zelfs als dit hoogstwaarschijnlijk tot geslachtsdeelverkorting zou leiden. Bovendien heeft de uroloog andere behandelingsmogelijkheden benoemd.

Hij vroeg het ziekenhuis om een schadevergoeding van €15.000 tot €20.000, maar de Geschillencommissie voor ziekenhuizen heeft geoordeeld dat hij geen recht heeft op deze vergoeding.

Check ook: Koppel probeert al 4 jaar zwanger te raken maar vrouw is nog steeds maagd

Bron: Trendnieuws
Beeld: Pexels

You May Also Like