Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers lyrisch over ‘een van de beste series aller tijden’ van makers van ‘Lost’

Kijkers lyrisch over 'een van de beste series aller tijden' van makers van 'Lost'
Beeld: IMDB

We hebben allemaal onze favoriete series, van drama’s en thrillers tot sitcoms en romances. En meer dan waarschijnlijk noemen we er allemaal een van de beste series aller tijden’. Want laten we eerlijk zijn, het is volkomen subjectief – het feit dat jij Baby Reindeer de beste Netflix-serie ooit vindt, betekent waarschijnlijk niet dat je Bridgerton-liefhebbende oma dat ook vindt.

Een van de beste series aller tijden

Maar hoe dan ook, een, misschien minder bekende, tv-serie wordt getipt als de ‘beste aller tijden’ door veel fans op de Netflix Bangers groep. De show is van de uitvoerend producenten van Lost, dus je kunt erop rekenen dat het een goede serie wordt. FROM, dat oorspronkelijk in 2022 in première ging en dit jaar een derde seizoen krijgt, is een sciencefictionhorrorserie gemaakt door John Griffin. Het is geen verrassing dat kijkers zo van streek zijn, want het speelt zich af in een ‘nachtmerrieachtige stad’ in Midden-Amerika die ‘degenen die binnenkomen in de val lokt’.

Kijkers lyrisch over 'een van de beste series aller tijden' van makers van 'Lost'
Beeld: IMDB

De onwillige bewoners, die daar gevangen zitten, proberen in leven te blijven terwijl ze wanhopig op zoek zijn naar een uitweg. Oh, en ze moeten ook de ‘angstaanjagende nachtwezens’ zien te overleven in het bos dat hen omringt, evenals alle ‘geheimen die in het stadje verborgen liggen’. In de hoofdrollen spelen onder anderen Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Elizabeth Saunders, Ricky He en Shaun Majumder.

Een van de beste series aller tijden
Beeld: YouTube

Indrukwekkende score

En het wordt alom geprezen door kijkers, met een indrukwekkende score van 94 procent op de Rotten Tomatoes Tomatometer en een gemiddelde kijkcijferscore van 85 procent. Fans op onze Facebook-groep sporen anderen aan om de serie te kijken en zeggen dat het ‘het helemaal waard is’. “Ik heb gewacht op seizoen drie om me te ergeren aan de CLIFF HANGERS en wekelijkse afleveringen. Deze serie is een BINGE serie… je wordt er gek van als je een week moet wachten tussen afleveringen,” schreef er een.

Een ander zei: “Het is waarschijnlijk een van de zeldzame nieuwe horrors die me echt de stuipen op het lijf jaagt.” Anderen zeiden: “Een van de beste aller tijden, ik wou dat ik hem nog een keer kon kijken. Hoewel, iemand zei: “Het is een van mijn favorieten. Maar ik zal eerlijk zijn, je houdt ervan of je haat het.” Je kunt seizoen 1 van From nu streamen op Netflix.

Check ook:

Disney+-kijkers houden het massaal niet bij ‘een van de best geschreven series ooit’

You May Also Like