Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze topseries van HBO Max kan je nu bekijken op netflix

Deze topseries van HBO Max kan je nu bekijken op netflix
Beeld: YouTube

Sinds augustus vorig jaar, is aangekondigd dat HBO Max en Netflix hun content zullen delen, een stap ingegeven door de stagnerende groei van HBO Max abonneebestand. Deze samenwerking, waarbij Netflix financiële vergoedingen biedt, helpt HBO Max de oplopende kosten beter te dragen. Als gevolg zijn al vijf series beschikbaar op Netflix, terwijl andere exclusief op HBO Max blijven.

Interessante ontwikkeling

De recente deal tussen HBO Max en Netflix markeert een interessante ontwikkeling in de distributie van series, hoewel niet alle titels gedeeld zullen worden. Topseries zoals Game of Thrones en Succession blijven waarschijnlijk exclusief voor HBO Max, net als geprezen series als Chernobyl en nieuwe projecten als House of the Dragon en The Last of Us. Met series in productie zoals The White Lotus, blijft HBO Max zijn strategie van exclusieve content voortzetten.

1. Band of Brothers

Een coproductie van Steven Spielberg en Tom Hanks uit 2001, vertelt het verhaal van de Easy Company tijdens de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog. De serie begint met de training in Amerika en eindigt bij Hitlers “Adelaarsnest”. De kijker ziet niet alleen gevechten, maar ook de menselijke kant van de oorlog, zoals de impact op de soldaten en hun leven na de oorlog.

2. The Pacific

Met een rating van 3.95/5 door 246 stemmers, volgt drie Amerikaanse mariniers tijdens de strijd in de Stille Oceaan in de Tweede Wereldoorlog. Deze serie, die vaak als ondergewaardeerd wordt beschouwd, brengt de actie intensief in beeld en biedt diepgaande personageontwikkeling, waardoor kijkers een goed beeld krijgen van de impact van oorlog.

3. Six Feet Under

Een serie over een familie van begrafenisondernemers, wordt geprezen voor zijn nuance en herkenbaarheid, ondanks een trage start. Het biedt een kijkje in het leven van de familie Fisher na de dood van het gezinshoofd Nathaniel.

4. True Blood

Met een rating van 3.62/5 door 409 stemmers, verkent het samenleven van mensen en vampieren na de uitvinding van synthetisch bloed. De serie, bekend om zijn charme en de ontwikkeling van randpersonages, biedt een boeiend verhaal vol liefde en conflict.

5. Sex and the City

Hoger gewaardeerd dan Friends door sommige kijkers, volgt journaliste Carrie Bradshaw en haar vriendinnen in New York, met een focus op hun relaties en ervaringen in de moderne liefdeswereld.

HBO Max
Beeld: YouTube

6. Ballers

Met een rating van 3.41/5 door 114 stemmers, toont het leven van professionele footballspelers en de mensen om hen heen, met Dwayne Johnson in de hoofdrol. De serie, vaak beter bevonden dan de gemengde recensies suggereren, wordt geprezen om zijn sterke cast en schrijfwerk, en biedt een mix van drama en komedie.

Check ook:

HBO dropt adembenemende trailer van House of the Dragon seizoen 2!