Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix dropt trailer van allerlaatste Seizoen van hitserie ‘YOU’

Netflix Onthult Eerste Blik op Laatste Seizoen van 'YOU'
Beeld: imdb

Dus, je dacht dat je alles had gezien van Joe Goldberg, hè? Nou, houd je vast, want Netflix heeft net een klein voorproefje gegeven van het vijfde en laatste seizoen van ‘YOU’. En ja, het belooft weer een wild ritje te worden, met onze favoriete gestoorde stalker/romanticus die schijnbaar ongeschoren (en mogelijk gevaarlijker dan ooit) door de straten van New York slentert. Alsof de Big Apple nog niet genoeg problemen had, toch?

Het Team Komt Weer Samen

Penn Badgley keert terug als de enige echte Joe Goldberg, met Charlotte Ritchie aan zijn zijde als de nieuwste vlam, Kate. Maar dit keer brengt de liefde een extraatje mee: familiebijeenkomsten met de in-laws. En met Griffin Matthews als Kate’s broer en Anna Camp in een dubbelrol, belooft dit seizoen een familiedrama van epische proporties. Alsof dat nog niet genoeg is, voegt Madeline Brewer zich bij de cast als Bronte, een vrije geest met een voorliefde voor drama (letterlijk). Joe’s wereld wordt groter, maar of dat goed of slecht nieuws is, valt nog te bezien.

Netflix Onthult Eerste Blik op Laatste Seizoen van 'YOU'
Beeld: Netflix

Terugblik op Seizoen 4

Herinner je je Joe’s uitstapje naar Londen nog? Fijne tijden, behalve dan voor… nou ja, laten we zeggen, iedereen die hem in de weg stond. Maar nu is hij terug in New York, klaar om oude rekeningen te vereffenen. Of misschien nieuwe schulden te maken? Penn Badgley zelf is een beetje cryptisch over het einde. Gaat Joe volledig op in zijn duistere zijde? Of is er nog hoop voor onze gekwelde protagonist? Alleen tijd zal het leren.

Netflix Onthult Eerste Blik op Laatste Seizoen van 'YOU'
Beeld: Netflix

Laatste Seizoen van ‘YOU’ vol verrassingen!

Volgens voormalig showrunner Sera Gamble, is niemand echt veilig in Joe’s wereld. Vrienden, vijanden, zelfs de doden kunnen terugkomen om hallo te zeggen. Dus, riemen vast, dit wordt een hobbelige rit. Er is nog geen release datum voor het laatste seizoen van ‘YOU’, maar één ding is zeker: we zijn nog niet klaar om afscheid te nemen van Joe. Of misschien ook wel, afhankelijk van hoe je kijkt naar zijn twijfelachtige hobby’s. Hoe het ook zij, seizoen 5 van ‘YOU’ wordt ongetwijfeld een seizoen vol verrassingen, twists, en ongetwijfeld een paar “wacht, wat?!” momenten. Kunnen we alvast popcorn inslaan?

Klaar voor de laatste seizoen van ‘YOU’?!

Check ook:

You May Also Like