Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Disney+-kijkers houden het massaal niet bij ‘een van de best geschreven series ooit’

Netflix-serie
Beeld: Netfix

Op jouw speurtocht naar die ene niet-te-missen serie, mag je nu de zoektocht staken. Verstrikt in de wirwar van familiebanden en echtelijke strubbelingen, biedt deze serie een kijkervaring die je niet wilt missen. Met Milo Ventimiglia en Mandy Moore in de hoofdrollen, heb je alle reden om meteen te beginnen met kijken – alsof de intrigerende plot nog niet genoeg was.

Extreem overweldigende Disney+ serie

De zes seizoenen van de serie werden eerder dit jaar toegevoegd aan Disney+ en kijkers zijn er dol op. Maar wees gewaarschuwd, veel fans hebben online massaal verteld hoe deze serie ertoe heeft geleid dat ze snotterend op de bank zaten met tissues om zich heen. Als iemand die dit ook heeft gekeken, zul je zeker lachen, huilen en lachen-huilen. Het emotionele familiedrama This Is Us, dat oorspronkelijk in 2016 op NBC verscheen, is sindsdien opgepikt door het streamingplatform. Het neemt je mee door het leven van de familie Pearson in verschillende decennia en tijdsprongen.

Netflix-serie
Beeld: Netflix

Nieuwe uitdagingen

Naarmate de serie vordert, gaat het eens zo levendige stel nieuwe uitdagingen aan en breidt hun familie zich op een onconventionele, maar verbazingwekkende manier uit, wat ook weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Naast Ventimiglia en Moore spelen ook Sterling K. Brown, Chrissy Metz en Justin Hartley mee. Maar het is niet alleen de cast vol sterren die je in de gaten moet houden, er zijn ook een heleboel beroemde gezichten die in de serie te zien zijn, waaronder: Ron Howard, Katie Couric, Seth Meyers, Sylvester Stallone, Katey Sagal, Brad Garrett, John Legend, om er een paar te noemen.

Verbazingwekkend

Fans hebben hun gedachten over This Is Us gedeeld in de Netflix Bangers Facebook-groep. Een van hen schreef: “Verbazingwekkend en krachtig! Houd je tissues klaar.” Een ander zei: “Ik hield enorm van deze show! Ze moeten het nog minstens 1 seizoen langer maken!!!” Terwijl een derde zei: “Een van de meest aangrijpende shows die ik in lange tijd heb gezien. Ik vond het absoluut geweldig. Ik had vaak Kleenex nodig tijdens de seizoenen, en ik ben niet zo’n emotioneel persoon. Ik hoop dat je ervan geniet!” Iemand anders schreef: “De beste show die ik ooit in mijn leven heb gezien. Ik ben 40. Het acteerwerk, het schrijven, de verhaallijnen… ongelooflijk.”

Netflix-serie
Beeld: Netfix

‘Een van de best geschreven shows ooit’

Een ander voegde eraan toe: “Een van de best geschreven shows die ik ooit heb gezien. Het briljante van 3 generaties verhaallijnen en de vervlechting is verbazingwekkend. Ik heb zo vaak gehuild. Zo’n geweldige show.” Dus als je het nog niet hebt gekeken, ga dan naar Disney+ en bereid je voor op die tranen.

Check ook:

Nieuwe Netflix-serie laat kijkers na elke aflevering doodsbang achter