Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Nieuwe Netflix-serie laat kijkers na elke aflevering doodsbang achter

dear child netflix serie

Kijkers van een nieuwe Netflix-horrorserie voelen zich na het bekijken van elke aflevering bang en ongerust.

Dear Child

De serie heet Dear Child, en als je van horror- of thrillershows houdt, dan is het misschien wel je nieuwe favoriete show. Als je dat niet doet, kun je deze net zo goed achterwege laten, want blijkbaar is het inderdaad erg zenuwslopend. Het eerste dat opvalt aan Dear Child is dat het volledig uit het originele Duits is nagesynchroniseerd, omdat het gebaseerd is op een roman met dezelfde naam (uiteraard in het Duits) van Romy Hausmann. Nou ja, je kunt ondertitels of de originele taal hebben, als je Duits spreekt.

Miniserie

Dear Child is omgezet in een miniserie uit de originele bestseller en vertelt het verhaal van een vrouw die in een vreemde situatie achterblijft na een incident in een bos. De vrouw wordt aangereden door een auto terwijl ze door het bos vlucht, voordat ze in een ernstig slechte toestand wakker wordt in het ziekenhuis. Als ze wakker wordt, weet ze niet waar ze was, hoe lang ze weg is geweest, of zelfs niet wat haar naam is.

dear child netflix serie

Ze weet echter wel dat ze is verkracht, naast andere gruwelijke dingen die haar zijn overkomen. Ze wordt in het ziekenhuis vergezeld door een kind genaamd Hannah, die ook gewond is en haar dochter lijkt te zijn. Dingen beginnen vreemder en vreemder te worden naarmate de zaken vorderen, dus we zullen niet te ver in de plot komen. Weet gewoon dat alles niet helemaal is wat het lijkt, en dat er veel wendingen zijn. Kim Riedle speelt de hoofdrol, ondersteund door Naila Schuberth die Hannah speelt. Het werd uitgebracht op 7 september en sindsdien zijn de tongen aan het kwispelen, waarbij velen uiting gaven aan hoe bang ze waren en dat ze geen enkel idee hadden wat er aan de hand was. Is dat niet goed voor een horror/thriller?

Check ook: DIT IS DE MEEST POPULAIRE OORLOGSSERIE OP NETFLIX VAN DIT MOMENT

Bron & beeld: Unilad

You May Also Like