Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nieuwe jongen gaat in full-stalker modus om liefde te verklaren aan meisje in zijn klas

Jongen gebruikt unieke methode om nieuwe klasgenote zijn liefde te tonen
Beeld: kakhiel.nl

In een wereld waarin liefdesverklaringen vaak via dure bloemen en ongemakkelijke eerste dates gaan, heeft één jongen besloten dat hij terugkeert naar de basis: onhandige WhatsApp-berichten, GIFs van dubieuze kwaliteit, en de onweerstaanbare charme van een mogelijk dubbeldate-voorstel met broer en zus. Jawel, de romantiek bloeit weer op!

De ongemakkelijke openingszet

“Hoe zal ik dit is gaan zeggen, vind het heel moeilijk…” begint onze held zijn queeste. Je voelt de spanning. De woorden zijn eruit, soort van. Hij heeft waarschijnlijk een nacht lang gestaard naar het scherm, vingers trillend boven het toetsenbord. De zin is cryptisch, de timing is dubieus, maar de intentie? Oh, die is goud waard. De klok slaat 23:01. Het is nu of nooit. “Ik weet da tje me niet wilt in die zin hoe ik jou wel wilt als je begrijpt wat ik bedoel…” En ja, dat begrijpen we zeker. De liefde is niet wederzijds, maar wie zegt dat een afwijzing het einde moet betekenen? Onze jongen niet, want hij heeft een plan.

Jongen klasgenote liefde
Beeld: kakhiel.nl

Het geniale voorstel van de jongen

In een onverwachte wending stelt onze jongen voor om niet alleen als ‘friends with benefits’ door het leven te gaan, maar ook nog eens een dubbeldate op te zetten met zijn broer en haar zus. Hoe zegt men ook alweer? Ah, ja: “mij broer heeft je zus al is een keer gezoend en da was plezant, zegtie.” De logica is onberispelijk. Na een paar minuten van diepe bezinning slaat hij toe met een ongeëvenaard romantisch gebaar: een GIF die zegt “LOVE I JUST WANT YOU TO KNOW I GIVE YOU ALL OF MY HEART”. Ik kan me de tranen van ontroering bijna voorstellen die over haar wangen stromen bij het zien van deze digitale kunst.

Jongen klasgenote liefde tonen
Beeld: kakhiel.nl

De sportieve verleiding

En als je dacht dat het niet beter kon: “niemand kan voor je zorgen as ik ma da moe ik dan wel erst bewijzen snapt e.” Gevolgd door een subtiele verwijzing naar zijn atletische vaardigheden tijdens gym. Want niets zegt ‘ik ben een goede partij’ zoals een sterke worp met een bal. Als klap op de vuurpijl, na nog een reeks verwijderde berichten en een GIF die we om ethische redenen niet zullen beschrijven, sluit hij af met: “da is dan wel da ik da voel als connektie samen net als na de bios snap je.”

Jongen gebruikt unieke methode om nieuwe klasgenote
Beeld: kakhiel.nl

Een meesterwerk in moderne romantiek

Deze jongen heeft ons een meesterwerk geleverd in moderne romantiek, waar Shakespeare nog een puntje aan kan zuigen. En wij, als nederige toeschouwers, kunnen alleen maar afwachten en hopen dat onze eigen digitale liefdesverklaringen net zo charmant en subtiel mogen zijn als deze. Bravo, jongeman, bravo!

Jongen
Beeld: kakhiel.nl
Jongen gebruikt methode om nieuwe klasgenote zijn liefde te tonen
Beeld: kakhiel.nl
Jongen gebruikt unieke methode om klasgenote zijn liefde te tonen
Beeld: kakhiel.nl
Jongen gebruikt unieke methode
Beeld: kakhiel.nl
Jongen gebruikt unieke methode om nieuwe klasgenote liefde te tonen
Beeld: kakhiel.nl

Check ook:

Dame krijgt bizar bericht van Tinder date na een avondje uit

You May Also Like