Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Overheid verkoopt nu dik getunede Bentley met een dubieus verleden voor een prikkie

Overheid verkoopt nu dik getunede Bentley met een dubieus verleden voor een prikkie
Beeld: verkoop.domeinenrz.nl

In een opvallende wending biedt de Nederlandse overheid nu een unieke kans voor autoliefhebbers en verzamelaars: een dik getunede Bentley met een dubieus verleden. Deze luxe personenauto, bekend om zijn weelderige comfort en indrukwekkende prestaties, staat nu te koop voor een verrassend lage prijs.

Bentley met een dubieus verleden

De Bentley Continental GT Speed, met kenteken J-081-NG en VIN SCBCF63W79C061679, is een model dat zowel in uiterlijk als prestatie de aandacht trekt. Met een afgelezen kilometerstand van 164.720 is deze auto duidelijk gebruikt, maar liefhebbers van het merk weten dat een Bentley gebouwd is voor de lange termijn. Deze bijzondere Bentley is van import afkomstig en de Nationale Auto Pas (NAP) geeft ‘geen oordeel’ over de kilometerstand, wat bijdraagt aan het mysterieuze karakter van de auto. De auto werd voor het eerst toegelaten op 20 maart 2009 en loopt op benzine. Als een Continental GT Speed onderscheidt dit model zich door zijn verhoogde vermogen en verbeterde prestaties ten opzichte van de standaard Continental GT. De automatische transmissie zorgt voor een soepele, maar krachtige rijervaring, wat kenmerkend is voor het merk Bentley.

Bentley met een dubieus verleden
Beeld: verkoop.domeinenrz.nl

Een punt van aandacht

Hoewel de auto op zichzelf al een lust voor het oog is, is het dubieuze verleden van deze Bentley een punt van aandacht. De exacte details van dit verleden zijn niet openbaar gemaakt, maar het draagt zeker bij aan de intrige en misschien zelfs de aantrekkingskracht van deze auto. Het is belangrijk om te vermelden dat op deze kavel het herroepingsrecht niet van toepassing is. Kopers moeten zich bewust zijn van de voorwaarden zoals gesteld in de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op het bieden, kopen, betalen, afhalen en andere aspecten van de verkoop. Deze Bentley wordt verkocht via domeinenrz.nl, waarbij vermeld wordt dat de Dienst Domeinen Roerende Zaken (DRZ) niet controleert of alles naar behoren functioneert.

Een unieke kans

Dit is een unieke kans om eigenaar te worden van een luxe Bentley met een boeiend verleden. Het is echter van cruciaal belang dat potentiële kopers zich goed informeren over de staat van de auto en de (wettelijke) voorwaarden die van toepassing kunnen zijn bij de aankoop. Met deze Bentley koopt men niet alleen een auto, maar ook een stukje mysterie en geschiedenis.

Check ook: Nederlandse overheid verkoopt brute Mercedes G63 AMG met dubieus verleden voor spotprijsje

You May Also Like