Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Nederlandse overheid verkoopt brute Mercedes G63 AMG met dubieus verleden voor spotprijsje

Nederlandse overheid biedt Duitse Mercedes-Benz G63 AMG met dubieus verleden aan voor spotprijs
Beeld: verkoop.domeinenrz.nl

De Nederlandse overheid heeft onlangs een opmerkelijke aanbieding op de markt. Via de website Domeinen Roerende Zaken verkoopt de overheid voertuigen die in beslag zijn genomen, bijvoorbeeld bij een inval bij een criminele organisatie. Deze voertuigen kun je daardoor vaak oppikken voor een prijs die soms wel meer dan 25% onder de marktwaarde ligt. Laten we eens dieper ingaan op de details van dit opmerkelijke voertuig.

Specificaties van de Mercedes-Benz G63 AMG die de overheid verkoopt

De aangeboden Mercedes-Benz G63 AMG is een personenauto van het gerenommeerde Duitse merk. Met een krachtige motor en een automatische transmissie belooft dit voertuig een opwindende rijervaring. Het Duitse kenteken, Vin-nummer W1N4632761X390557, en een afgelezen kilometerstand van 29.724 benadrukken de authenticiteit van het voertuig.

Opvallende kenmerken van de Mercedes-Benz

De G63 AMG is uitgerust met een opvallende bodykit en heeft de complete look van een G800. Interessant genoeg is dit voertuig niet bekend bij Brabus, een bekende specialist op het gebied van het tunen van luxe auto’s. Het ontbreken van een Nederlands kenteken en het feit dat er geen kentekenbewijs aanwezig is, voegen een mysterieus tintje toe aan deze aanbieding.

Overheid meldt dubieus verleden Mercedes-Benz

Een punt van zorg is het ontbreken van het Certificaat van Overeenstemming (CVO) bij dit voertuig. Dit essentiële document, dat normaal gesproken de conformiteit van het voertuig met de Europese regelgeving bevestigt, is afwezig. Dit kan vragen oproepen over de legaliteit en herkomst van de aangeboden Mercedes-Benz.

overheid Mercedes-Benz
Beeld: verkoop.domeinenrz.nl

Doe goed je onderzoek voordat je hem koopt

Terwijl de Nederlandse overheid deze opvallende Mercedes-Benz G63 AMG met een dubieus verleden te koop aanbiedt, roept het gebrek aan bepaalde documenten vragen op. Potentiële kopers moeten grondig onderzoek doen naar de herkomst en legaliteit van dit voertuig alvorens tot aankoop over te gaan. Bekijk de advertentie op de website van de Domeinen Roerende Zaken.

Check ook: NEDERLANDSE OVERHEID VERKOOPT DIKKE LAMBORGHINI URUS MET DUBIEUS VERLEDEN VOOR ‘EEN PRIKKIE’

You May Also Like