Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jongen drinkt vis tijdens neknominatie

gavin_hope_0

Gavin Hope, een Brit van 22 jaar oud, heeft een boete gekregen van €366,- omdat hij tijdens een neknominatie een goudvis heeft opgedronken. Hij dronk de vis op tijdens een drankspelletje. Het is de eerste keer dat een deelnemer van de ‘neknominatie’ wordt opgepakt en wordt veroordeeld voor dierenmishandeling.

Gavin liet in zijn filmpje zien hoe hij zijn glas vulde met bier, visvoer, chilipoeder, een ei en een beetje Jägermeister. Later legt hij uit waarom hij er visvoer in heeft gedaan, door een ander glas te vullen met water en de goudvis. Hij drinkt eerst de goudvis op en daarna drinkt hij zijn ‘cocktail’ – of hoe het ook genoemd mag worden – op om de vis goed door te slikken en naar binnen te spoelen. 

Nadat het filmpje op Facebook gepubliceerd werd, werd het opgemerkt door de Britse dierenorganisatie RSPCA. Dit filmpje kon niet door de beugel en de organisatie diende dan ook direct een klacht in. In de rechtbank werd hij beschuldigd van een ‘onbedachtzame’ en ‘domme’ stunt. Gavin gaf als reden dat hij de goudvis al lang in zijn bezit had en dat hij bang was dat het diertje binnenkort zou sterven. 

Een neknominatie is een drankspelletje dat is overgewaaid uit het buitenland. Het is de bedoeling dat jongeren een drankje in één keer op drinken op een leuke en originele manier. Dit filmpje moet hierna op social media worden geplaatst. De jongeren nomineren tijdens het filmpje hun vrienden om het ook een keer te doen, dit moet binnen 24 uur. Als je dit niet doet dan ben je je vriend iets verschuldigd, zoals een krat bier of een fles drank.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like