Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Jackie (28) is getrouwd met David (70): “Mensen noemen mij een gold digger”

Jackie (28) is getrouwd met David (70): “Mensen noemen mij een gold digger”
Beeld: YouTube

Een opmerkelijk paar, waarvan het leeftijdsverschil maar liefst 42 jaar bedraagt, heeft online de harde stroom van beledigingen moeten doorstaan. In dit tijdperk van digitale connectiviteit en sociale media, zijn zij het slachtoffer geworden van anonieme provocateurs die zichzelf genoeg moed hebben ingesproken om openlijk hun twijfels te uiten over de oprechtheid van de band die zij delen. De 28-jarige Jackie uit de Filipijnen wordt een gold digger genoemd omdat ze getrouwd is met de 70-jarige David uit California.

Jackie is getrouwd met david

David en Jackie hebben elkaar ontmoet op de online datingsite Cherry Blossoms. Dit platform staat bekend om het verbinden van mensen die willen chatten of in contact willen komen met vrouwen uit de Filipijnen en andere Aziatische landen. Hun relatie ontstond tijdens een reis van David naar Jackie’s geboorteland. Nadat ze elkaar online hadden ontmoet, volgden er verschillende afspraakjes voordat David terugkeerde naar Oakland, Californië. Deze ontwikkelingen zijn verteld op het YouTube-kanaal ‘Love Don’t Judge’.

jackie is getrouwd met david
Beeld: YouTube

Een huwelijksaanzoek

Na David’s terugkeer naar de Filipijnen drie maanden later, om Jackie weer te zien en tijd met haar door te brengen, verdiepte hun band zich. David was diep onder de indruk van haar persoonlijkheid en uiterlijk. Minder dan zes maanden nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet, deed David haar een huwelijksaanzoek. Hij herinnert zich: “We hebben elkaar ontmoet terwijl ik in de Filipijnen was. Ik ontdekte haar profiel op een datingsite en ik was meteen enthousiast. Ik was enorm onder de indruk van haar.” Na de ontmoeting gaf Jackie toe dat ze David’s profiel niet eerder had bekeken en geen idee had hoe hij eruitzag. Ze voegde eraan toe dat ze zich liet leiden door zijn vriendelijke persoonlijkheid.

Green card digger

De visumprocedure duurde elf maanden voordat Jackie naar de VS kon verhuizen. Het koppel besloot om daar samen te gaan wonen. Hun bruiloft was een gelukkige gebeurtenis, hoewel sommige familieleden van Jackie niet aanwezig konden zijn. Ondanks enkele kritieken die ze online hebben ontvangen, beschouwen ze de relatie over het algemeen als positief. Sommige mensen hebben echter twijfels geuit over de oprechtheid van hun liefde en hebben hen gebrandmerkt als een ‘sugar daddy’ relatie of als iemand die uit is op een green card. “Zoveel mensen bestempelen hem als mijn sugar daddy, zeggen dat ik een green card digger ben, een gold digger”, aldus Jacky. Deze beschuldigingen raken Jackie niet, omdat ze zelfverzekerd is over haar motieven en intenties. Ze werkt in een plaatselijke drogisterij in Californië en ondersteunt haar familie in de Filipijnen financieel door jaarlijks een bezoek te brengen.

Gelukkig, ondanks alle kritiek

Terwijl het grote leeftijdsverschil geen obstakel was voor Jackie, erkent David dat hij zich aanvankelijk zorgen maakte over hoe anderen hun relatie zouden beoordelen. Hij stelde deze bezorgdheid openlijk aan Jackie toen hij haar het hof maakte. Hij benadrukte voortdurend het verschil in leeftijd en vroeg haar of ze echt zeker wist dat ze deze relatie wilde voortzetten. Elke keer antwoordde Jackie vol vertrouwen: “Ja, dat wil ik.” Hoewel de kritiek soms aanhoudt, blijven ze vastberaden en gelukkig in hun liefde voor elkaar.

Check ook: 16-jarig meisje begint relatie met 40-jarige schoonvader: “Hij behandelt me als een prinses”

You May Also Like