Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouwen stoppen ijsje in vagina om af te koelen

ijs

Het is deze dagen heter dan ooit en dat betekent dat we massaal opzoek zijn naar VERKOELING! Maar met deze extreme temperaturen kunnen mensen nog wel eens te hard van stapel gaan om de hitte te onderukken. Zo leek het een Britse vrouw een goed idee om een waterijsje in haar vagina te stoppen om af te koelen.

Doktoren hebben inmiddels gereageerd op deze trend en waarschuwen dat je ondanks de hitte vooral geen ijsje in je vagina moet steken. Zo’n bevroren ijsje zou namelijk vast kunnen vriezen aan de doos en dan kan je jezelf natuurlijk wel voorstellen dat dit niet bepaald prettig is. “Het is niet alleen onwaarschijnlijk dat u zich er koeler door zult voelen, maar het kan zelfs infecties, irritatie en schade aan de geslachtsdelen veroorzaken. Daarnaast kan de suiker in een waterijsje ervoor zorgen dat de pH-waarde van je vagina verstoord wordt.”

Mocht je het daarbeneden toch willen afkoelen adviseert Gynaecoloog Shree Datta, licht katoenen ondergoed te dragen dat zich niet aanspant. Hartstikke mooi, zo’n kanten string, maar verkoelend  is het zeker niet. Zo’n knap slipje houdt namelijk warmte en vocht vast en laat de boel maar weinig ademen. Katoen, daarentegen, ademt en ventileert.” Dus laat vooral je vagina met rust, er zijn genoeg andere manier om af te koelen.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply