Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

16-jarig meisje begint relatie met 40-jarige schoonvader: “Hij behandelt me als een prinses”

relatie met schoonvader

Sydney Dean, een vrouw van 27 jaar uit Ohio, Verenigde Staten, heeft een relatie met Paul, een man van 51 jaar oud die toevallig haar ex-schoonvader is. Ze zijn nu al zeven jaar gelukkig getrouwd. Sydney en Paul kennen elkaar al geruime tijd, sinds Sydney slechts 11 jaar oud was toen hij in haar leven kwam.

Sterke band

Op haar zestiende begonnen ze met daten. Op 11-jarige leeftijd had Sydney een relatie met de zoon van Paul, maar die liep op niets uit. Ondanks de breuk bleef Sydney bevriend met de familie en bleef ze bij hen op bezoek komen. Maar haar voormalig vriendje schonk geen aandacht meer aan haar, omdat hij een nieuwe vriendin had. Daarom zocht Sydney toenadering tot Paul. Hun band werd steeds sterker en toen Sydney zestien werd, begonnen ze met daten. 

relatie met schoonvader

Vanaf 16 jaar

In Ohio is het officieel toegestaan om pas vanaf je zestiende te beginnen met daten. Uiteindelijk hebben ze in 2016 besloten om met elkaar te trouwen. Sydney realiseert zich dat hun relatie veel kritiek krijgt, maar ze trekt zich er niets van aan. Ze zegt: “Op dit moment heb ik de beste seks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.” Ze heeft een boodschap voor de mensen die hun relatie bekritiseren: “Ik begrijp dat onze ontmoeting niet op een traditionele manier is verlopen, maar zijn zoon negeerde me terwijl Paul wel interesse in me toonde. Nu ik erop terugkijk, geloof ik dat ik de juiste man binnen de familie heb gekozen.”

relatie met schoonvader

Familie was niet blij

Sydney gaf aanvankelijk aan dat het moeilijk was om steun te krijgen van haar familie en vrienden. Ze legde uit: “In het begin waren ze totaal niet geïnteresseerd, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat we een stel waren, was ze niet blij. Mijn vader was er ook op tegen, maar omdat hij in een andere staat woont, zie ik hem niet vaak. Ondertussen is mijn familie dol op Paul.” Sydney hoopt dat ze door openhartig te zijn en het gesprek aan te gaan, het taboe rondom relaties met een groot leeftijdsverschil kan doorbreken. Ze zei: “Kijk naar Paul en mij, leeftijd is slechts een getal. Ik ben ontzettend gelukkig met hem als mijn partner en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt me echt als een prinses.”

Check ook: Dame heeft relatie met vliegtuig: ‘We doen het vier keer tot vijf keer per week’

Bron & Beeld: nieuwskrant.net

You May Also Like