Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ex First Dates kandidaat eist meer respect omdat hij nu BN’er zou zijn

Ex First Dates kandidaat eist meer respect omdat hij nu BN’er zou zijn
Beeld: kakhiel.nl

Niets is zo vermakelijk als een potje online daten, vooral als een voormalige First Dates-deelnemer zichzelf ineens bestempelt als BN’er en begint te eisen dat zijn virtuele dates hem met het respect behandelen dat hij denkt te verdienen. We hebben de screenshots, die Kakhiel toegestuurd kreeg, van dit hilarische gesprek tussen een jongen en een meisje, waarin de jongen zichzelf opwerpt als de nieuwe koning van de schermen na zijn verschijning op First Dates. Zullen de vonken overspringen, of zal dit avontuur een komische en voorspelbare wending nemen?

Het begon op Tinder

Deze onwaarschijnlijke romance begon op Tinder, zoals zoveel moderne liefdesverhalen. Het duo had elkaar ‘half’ ontmoet voor een festival, en na het evenement begonnen ze met elkaar te chatten. De jongen, die duidelijk nog in de ban is van zijn tv-moment, begint met subtiele hints over zijn beroemdheid. Hij vraagt het meisje herhaaldelijk of ze hem herkent, en als ze nee zegt, lijkt hij een beetje verontwaardigd. Hij deelt dan mee dat hij op tv is geweest en of er nu een lichtje bij haar brand. Het antwoord is nog steeds nee.

First Dates BN'er
Beeld: Kakhiel
First Dates BN'er gesprek
Beeld: Kakhiel
Gesprek
Beeld: Kakhiel
Screenshor
Beeld: Kakhiel
First Dates BN'er screenshot
Beeld: Kakhiel

Ex First Dates kandidaat en nu BN’er

Het gesprek neemt een hilarische wending wanneer de jongen zijn kaarten op tafel legt en verkondigt dat hij geen willekeurige gozer is; hij is nu een heuse BN’er! Hij verwacht blijkbaar dat het meisje nu spontaan in aanbidding valt. Met een vleugje sarcasme vertelt hij haar dat heel Nederland hem kent en dat ze wel wat enthousiaster en respectvoller mag zijn nu ze met een heuse beroemdheid spreekt. Het meisje lijkt echter niet onder de indruk te zijn en reageert met een lach. Misschien heeft de jongen iets meer nodig dan zijn First Dates-ervaring om echt indruk te maken.

FD
Beeld: Kakhiel
Laatste
Beeld: Kakhiel

Wat een manier om indruk te maken

Wie had gedacht dat een virtuele ontmoeting zo’n komische wending zou nemen? De eis van meer respect omdat je op tv bent geweest, lijkt misschien niet de beste strategie voor romantisch succes. We kunnen alleen maar hopen dat deze ex-First Dates-deelnemer zijn gevoel voor humor behoudt terwijl hij zijn weg zoekt naar liefde en erkenning in de wereld van online dating.

Check ook: TikToker doet boekje open over BN’er: “Wilde met mij naar bed toen ik 17 was”

You May Also Like