Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

First Dates-deelnemer heeft meest onhandige verhaal ooit voor eerste date

Beeld: Instagram First Dates

Op ieder potje past een dekseltje, wordt wel eens gezegd. Zeker waar, maar sommige potjes zijn net even wat unieker, waardoor je goed moet zoeken naar een dekseltje dat past. Een deelnemer aan First Dates, die in een nieuwe aflevering van de populaire NPO3-datingshow te zien is, zou wel eens zo’n soort potje kunnen zijn, wanneer hij zijn date besluit te beginnen met het meest onhandige verhaal ooit.

Het ijs breken

Wanneer je je opgeeft voor een programma als First Dates, dan weet je min of meer wat je te wachten staat: je wordt aan een tafeltje gezet met iemand die door de makers aan jou gematched is, waarna camera’s al je handige, en vooral minder handige momenten vastleggen tijdens je eerste date. Het is dus handig om van tevoren wat gespreksonderwerpen te bedenken om het ijs te breken.

Meest onhandige verhaal ooit

De deelnemer die in de nieuwste aflevering te zien is, besluit het ijs te breken door te vragen of zijn date met eigen vervoer of het openbaar vervoer gekomen is, zo zien we in een fragment op de Instagrampagina van het programma. Hij had er alleen even geen rekening mee gehouden dat hij waarschijnlijk dezelfde vraag terug kon verwachten. Hierop volgde dan ook het meest onhandige verhaal dat je tijdens een eerste date kunt vertellen.

Check het meest onhandige verhaal ooit in First Dates hier:

First Dates

In het populaire NPO-programma “First Dates” worden singles gekoppeld voor blind dates in het beroemde First Dates-restaurant. Voorafgaand aan de ontmoeting delen de deelnemers hun verwachtingen en voorkeuren door middel van een ingevulde vragenlijst. Na de date beoordelen ze of er een speciale connectie was en of ze interesse hebben in een tweede afspraak, waardoor het programma draait om het vinden van liefde en de opwinding van eerste ontmoetingen.

Check ook:

You May Also Like