Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Oeps: Twee hetero-jongens aan elkaar gekoppeld in First Dates

Oeps: Twee hetero-jongens aan elkaar gekoppeld in First Dates
Beeld: Instagram onssoortmensen

In de opmerkelijke wereld van ‘First Dates‘ gebeurt iets unieks: heteroseksuele jongens worden gekoppeld als een gay koppel op basis van hun persoonlijke voorkeuren. Deze fascinerende sociale experimenten, waarbij liefde geen grenzen kent, bieden een boeiende kijk op hoe liefde en relaties zich kunnen ontvouwen, zelfs wanneer verwachtingen worden uitgedaagd. Ga met ons mee terwijl we een kijkje nemen in dit opwindende avontuur van ‘First Dates: Hetero jongens gekoppeld’.

First Dates: Hetero-jongens gekoppeld

Justus en Jens hebben een opmerkelijke kans gekregen: als een homoseksueel stel mogen ze deelnemen aan het datingprogramma ‘First Dates’ op NPO 3. Deze twee studenten, beiden lid van een Rotterdamse studentenvereniging, werden aan elkaar gekoppeld op basis van gedeelde voorkeuren. In de aflevering presenteren ze zichzelf als respectievelijk een student geneeskunde en een student bedrijfskunde. Wat opvallend is, is dat dit niet zomaar een verzonnen verhaal is. Hun profielen op sociale media bevestigen dat ze inderdaad deze studierichtingen volgen. Echter, er schuilt meer achter hun relatie dan alleen hun studieachtergronden. Justus en Jens zijn ook beste vrienden, en ze hebben samen ervaringen gedeeld, waaronder het roeien bij dezelfde Rotterdamse studentenvereniging. Hun verhaal belooft een boeiende en unieke aflevering van ‘First Dates’ te worden.

In de maling genomen…

Op de beelden, die helaas nooit openbaar zullen worden gemaakt, lijken de twee individuen zich voor te doen als homoseksueel en vrijgezel. Het blijkt echter dat ze alleen het laatste zijn. In een interview met het AD hebben ze toegegeven dat ze lichte spijt hebben van hun handelingen. Ze hadden oorspronkelijk bedacht dat hun actie een ‘kleinschalige grap’ zou zijn, bedoeld om vooral vrienden en familie te vermaken. Maar nu betreuren ze hun keuze omdat ze niemand wilden kwetsen. Ze erkennen dat “First Dates” een prachtig programma is en dat ze de geloofwaardigheid ervan hebben aangetast met hun actie. Ze zijn van mening dat het beter is dat de beelden niet op tv worden uitgezonden om verdere schade te voorkomen.

Bekijk hier de video van hun date:

Check ook:

Bron: Jezus wat slecht

You May Also Like