Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

In dit hotel heb je je eigen biertap op de kamer!

bier

De zomervakantie is officieel begonnen! Mensen maken plannen om op vakantie te gaan; of het nou in Nederland of daarbuiten is. Na anderhalf jaar thuis zitten, kunnen we weer wat ondernemen! Het perfecte moment om met je vrienden of partner op vakantie te gaan. Wat dacht je van dit hotel? Je hebt er een eigen biertap op je kamer!

Bier

Biertjes drinken op vakantie: deze momenten hebben we voornamelijk gemist. Een vakantie combineren met bier is dan wat ons betreft een combinatie die het dichtstbij komt naar hoe een hemel aanvoelt. Dat begreep ook dit Duitse hotel.
 

Keulen

In het Duitse Keulen kan je namelijk een hotelkamer boeken waar je een eigen biertap op de kamer hebt staan. Het hotel heet Hotel zur Malzmuhle. Keulen is de op drie na grootste stad van onze oosterburen. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 3 uur rijden. En zo duur is een overnachting helemaal niet!
 

Overnachting

Een overnachting kost 66 euro euro per persoon per nacht, maar je moet wel een biervat bijbestellen om echt gebruik te kunnen maken van die biertap. Dat zal ongeveer uitkomen op 80 euro per persoon (of meer als je van plan bent om meer bier te drinken). Er is een 24-uurs receptie en het hotel grenst aan de Mühlen Kölsch-brouwerij. In deze brouwerij kun je lekkere speciaalbieren drinken. Perfecte locatie dus! 


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like