Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze spotgoedkope woonboerderij op Funda is perfect voor introverts!

Dit droomhuis in Nieuw Beerta is perfect voor elke platteland liefhebber
Beeld: Funda

Ben jij klaar voor een uitdagend project dat jou de kans biedt om jouw droomhuis te realiseren op het prachtige Groningse platteland van Nieuw Beerta? Deze unieke woning, gelegen op een schitterende locatie, biedt alles wat je zoekt voor het creëren van jouw ideale thuis. Tenminste, voor types die niet per sé in de Randstad hoeven te wonen en op hun rust gesteld zijn.

Een Historische Boerderij met Eindeloze Mogelijkheden

Deze voormalige Groninger boerderij, gebouwd in de jaren ’20 en gelegen op een perceel van meer dan 13.000 m², biedt een unieke kans voor wie een uitdaging aan wil gaan om deze droom te realiseren te midden van het weidse Groninger landschap. Dit project biedt twee spannende mogelijkheden: renovatie van de bestaande boerderij of het slopen en nieuw bouwen van een moderne woning op dit prachtige stukje Groninger landschap. 

droomhuis
Beeld: Funda

Perfecte Droomhuis in Nieuw Beerta 

Of je nu kiest voor het behouden van de authentieke charme van de boerderij door middel van een grondige renovatie of voor een compleet nieuwe start met een eigentijdse woning, de mogelijkheden zijn er. De huidige eigenaren hebben een begin gemaakt met de renovatie, maar er zal nog veel moeten gebeuren, zowel binnen als buiten. Geniet van de gigantische tuin rondom de woning, waar volop ruimte is voor groen en talloze mogelijkheden voor een eigen paradijsje. Of je nu droomt van een prachtige tuin, een moestuin of een plek voor dieren, hier is het allemaal mogelijk. Aan het perceel zit zelfs een stukje bos vast. 

droomhuis Nieuw Beerta
Beeld: Funda

Veelzijdige Mogelijkheden met Gemeentelijke Ondersteuning

Onder de woning bevindt zich een riante kelder van ca. 53 m² met stahoogte. De begane grond heeft een totale woonoppervlakte van ca. 188 m² en bestaat uit meerdere vertrekken, die allemaal op eigen wijze verbouwd en ingericht kunnen worden. De verdieping bestaat uit een enorme zolderberging met een gebruikersoppervlak van ca. 83 m² en is te bereiken middels een losse trap. De gemeente Oldambt biedt mogelijkheden voor plannen rondom toerisme, educatie, cultuur en jeugd. Denk bijvoorbeeld aan een camping, voedselbos, educatiecentrum of een B&B. 

droomhuis in Nieuw Beerta
Beeld: Funda

Het Charmante Nieuw-Beerta

Nieuw-Beerta (Gronings: Nij Beerte) is een langgerekt streekdorp in de gemeente Oldambt van de provincie Groningen. Nieuw-Beerta ligt in het oostelijke deel van de provincie Groningen, dichtbij de grens met Duitsland. Het is omgeven door landbouwgrond, typisch voor het Groninger platteland. Het landschap rondom Nieuw-Beerta wordt gekenmerkt door uitgestrekte velden, weiden en kanalen. Het gebied biedt prachtige mogelijkheden voor wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Dit droomhuis in Nieuw Beerta is perfect voor platteland liefhebber
Beeld: Funda

Voorzieningen en Bereikbaarheid

Een kleinschalige basisschool, een supermarkt en een treinstation zijn dichtbij. Voor overige voorzieningen kunnen bewoners uitwijken naar nabijgelegen grotere plaatsen zoals Winschoten. De vraagprijs voor deze unieke kans is €249.500,-. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en jouw droomhuis te realiseren op het platteland van Nieuw Beerta? Bezoek dan de website van Funda voor meer informatie en neem contact op voor een bezichtiging. Mis deze kans niet om jouw droom te verwezenlijken!

droomhuis in Nieuw Beerta is perfect
Beeld: Funda
droomhuis in Nieuw Beerta is perfect voor elke platteland liefhebber
Beeld: Funda
Dit droomhuis in Nieuw Beerta is perfect
Beeld: Funda

Check ook:

Voormalig berghok van 14M2 te koop op Funda voor € 130.000,-!

You May Also Like