Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Voormalig berghok van 14M2 te koop op Funda voor € 130.000,-!

Woningmarkt gekte
Beeld: Funda

Weet je nog toen je oma altijd zei dat ze vroeger met tien broers en zussen in één kamer sliepen? Nou, het lijkt erop dat de woningmarkt gekte wil dat we die goede oude tijden herbeleven. Hoe anders verklaar je een voormalige berging van 14 m² die nu te koop staat voor de prijs van een klein fortuin? Welkom in de wondere wereld van “creatieve woonoplossingen“!

Woningmarkt gekte: Hoe klein kun je gaan?

Dus, wat krijg je voor een bedrag waarvoor je ergens anders misschien een ruime garage koopt? Nou, eerst en vooral, een “ruime” entree en een uitzicht waar je, mits je niet knippert, best van kunt genieten. Dit is de echte woningmarkt gekte op zijn best. Het leefoppervlak van 14 m² daagt je uit om minimalistisch te leven. Denk Marie Kondo, maar dan extremer. Alles heeft een plek, als je tenminste niet meer bezit dan drie dingen.

Woningmarkt gekte
Beeld: Funda

Een zonneterras… Soort van

Onder het balkon van je bovenbuurman vind je wat optimistisch een zonneterras wordt genoemd. Perfect voor die twee stoelen – kinderformaat, natuurlijk. Met servicekosten van slechts € 36 per maand, blijft er genoeg over om je spaarvarken te spekken voor de volgende onvermijdelijke woningmarkt gekte.

Woningmarkt gekte
Beeld: Funda

Waarom dit toch een buitenkans kan zijn

Ideaal als je in de regio werkt en elke dag urenlang reizen te veel vindt. Of misschien als investering, want laten we eerlijk zijn, de markt heeft vreemdere dingen gezien. Een perfect voorbeeld van de doorgedraaide woningmarkt gekte. Dit is niet zomaar een huis; het is een avontuur, een levensstijl, een uitdaging. Het is het perfecte verhaal voor bij de koffieautomaat… of je volgende Zoom-party.

Woningmarkt gekte
Beeld: Funda
Woningmarkt gekte
Beeld: Funda

Is kleiner echt beter?

Na het zien van deze woning begin je misschien te denken dat je huidige kledingkast niet zo krap is. En voor € 130.000,- krijg je niet alleen een huis, maar ook een levensles in ruimtegebruik. Dus, wie is er klaar voor de housewarming? Trek wel even je schoenen uit; er is niet genoeg ruimte voor zowel jou als je schoenen.

Woningmarkt gekt in ons land:

Check ook:

You May Also Like