Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze woonboerderij met enorme lap grond staat voor ‘een prikkie’ te koop op Funda

woonboerderij funda

De een houdt van de drukte in dynamiek van de grote stad, terwijl een ander meer op rust en privacy gesteld is en het liefst zo ver mogelijk bij de Randstad vandaan blijft. Voor deze laatste groep zou deze woonboerderij met een flinke lap grond in het Groningse Oostwold, die nu te koop staat op Funda, wel eens een ultieme droomwoning kunnen zijn.

woonboerderij funda

Woonboerderij

De ligging aan een rustige weg biedt de vrede en kalmte die je verlangt, terwijl de directe locatie aan het vaarwater, inclusief een eigen aanlegsteiger, een unieke mogelijkheid biedt om van het water te genieten. Stel je voor dat je uitkijkt over uitgestrekte landerijen, een beeld dat dagelijks verandert en altijd boeit. De woonboerderij staat op een riant perceel van 2,7 hectare eigen grond. Naast de woonruimte vind je een grote, vrijstaande schuurruimte van 169 m2, ideaal voor diverse doeleinden. En hoewel je hier midden in de rust en ruimte zit, bevind je je op slechts ongeveer 10 km van de bruisende binnenstad van Groningen.

Bouw

Je betreedt de begane grond via een gastvrije entree. Hier word je begroet door een woonkamer aan de voorzijde met een adembenemend uitzicht op het Hoendiep en de omliggende landerijen. Aan de achterzijde van de hal bevindt zich een tweede woonkamer en een eenvoudige keuken met provisiekast. Een tweede gang biedt toegang tot een kamer, een toiletruimte, en de badkamer met douche en wastafel. Ook de schuurruimte met bergzolder is vanuit hier toegankelijk.

Prijs

Wanneer je de trap naar de verdieping neemt, vind je een overloop en twee extra slaapkamers. Hoewel de woning van binnen eenvoudig is, biedt het een solide basis en volop mogelijkheden voor modernisering en personalisatie, zodat jij hier jouw droomhuis kunt realiseren. En dit alles wordt aangeboden voor de vraagprijs van €495.000,-. Voor meer informatie en foto’s kun je de website van Funda bekijken.

woonboerderij funda
woonboerderij funda
woonboerderij funda

Check ook: DEZE LUXE WOONBOERDERIJ STAAT OP FUNDA TE KOOP VOOR EEN PRIKKIE

Bron: manners.nl

Beeld: Funda

You May Also Like