Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze kaars ruikt naar een ijskoud biertje en het is alles wat je ervan verwacht

bier

Geurkaarsen heb je in alle geuren, kleuren en maten. Hou je van basic geuren? Dan zit je met een vanille geurkaars altijd goed! Is de kerstperiode jouw favoriete periode van het jaar? Koop dan een geurkaars waar kaneel in zit! Maar je kunt nu ook voor een heel andere bijzondere kaars kiezen.


 

Het zomerse gevoel van een koud biertje

Hou jij wel van een lekker koud pilsje op z’n tijd? Ze smaken vooral lekker op een snikhete dag midden in de zomer. Dat zomerse gevoel kan je nu op ieder moment terughalen, zelfs in de winter! Er zijn nu namelijk geurkaarsen die ruiken naar bier op de markt gebracht. Ja, ja! Geen verlate 1-april-grap! Van dat soort nieuws worden we toch wel heel blij!
 

Bier geurkaars

De geurkaars heeft een branduur van zestig uur. Om de geurkaars écht op bier te laten lijken is de kleur van de kaars zelf oranje en zit er een heuse ‘schuimlaag’ bovenop. Er zijn verschillende varianten die je kunt kiezen: Ale, Stout en Lager. Voor ieder wat wils dus! Leuk voor de verjaardagen van je oom, zus, vader of beste vriend(in)! Je koopt een geurkaars al voor 25,90 euro op Bol.com! 
 

Check de kaarsen hieronder! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like