Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Nu voor een prikkie bij Bol.com: je eigen kebabgrill voor thuis!

kebab grill

Wat doen we na een avondje stappen liever dan midden in de nacht je nog even vol te stoppen met een broodje döner of een kapsalon? Niks toch? Je krijgt waarschijnlijk al honger bij het lezen van dit artikel. Het goede nieuws is dat ook dat je favoriete broodje nooit meer ver weg hoeft te zijn. Bij Bol.com kun je namelijk voor de prijs van een avondje stappen je eigen kebabgrill in huis halen!

kebabgrill

Kebabgrill

Als je deze kebabgrill in huis hebt hoef jij je geen zorgen meer te maken om elke eind van de avond naar de vleesbarbier te gaan. Je kan dus zelf je kebabjes bereiden, en voor een bedrag van meer dan zeventig euro kan jij jezelf kronen tot dönerkoning. Je haalt het rechtstreeks van de bron, je hoeft alleen een spit van döner, gyros of shoarma te kopen. Verder moet jij de timer aanzetten en door het ‘extra grote vizier voor jouw plezier’ (niet onze woorden) kijken. Het vet druipt via een afvoer in een opvangbakje en de spit draait 360 graden. Er zit een onflatteus blauw lampje in de grill voor de echte zaterdagavond-vibe. 

Productbeschrijving

Met de kebabgrill kan jij je vlees snel en gezond bereiden.De horizontale spiraal zorgt voor gelijkwaardige warmteverdeling. Dat wil zeggen dat uw gerecht perfect gegrilld wordt. 
• Kebab verticale multigrill voor vetvrij grillen, bijv. Kip, kebab / gyros of spiesjes
• Door de verticale positie druppelt het ontsnappende vet direct in de roestvrijstalen vetopvangbak
• Incl. 1 braadspit (groot) voor o.a. Kip of kebab / gyros, incl. 6 afzonderlijk roterende vleesspiesen (klein)
• Incl. Roestvrijstalen tang, aan/uit-schakelaar, indicatielampje

Check de actuele prijs en beschikbaarheid op Bol.com!

kebabgrill bol.com

Bron en beeld: Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like