Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-kijkers gaan stuk om gast die indruk probeert te maken met auto van broer: ‘Compensatiegedrag’

auto van zijn broer
Beeld: Twitter

In het programma ‘Lang Leve de Liefde’ ervaren Lucinda en Ascha een bijzondere date. Ascha, in een poging indruk te maken, pronkt met een luxe auto die achteraf van zijn broer was, tot groot vermaak van het publiek. Het programma levert vaak stof tot nadenken. Zo liet een deelnemer er geen gras over groeien door duidelijk te maken dat zijn date qua uiterlijk niet bepaalkd aan zijn ideaalbeeld voldeed.

Auto van zijn broer

Tijdens hun date wisselen Lucinda en Ascha de gebruikelijke beleefdheden uit. Wanneer Lucinda vraagt naar Ascha’s beroep en hoort dat hij beveiliger is, reageert ze verrast: “Dat had ik niet achter je gezocht!” Ascha licht toe dat hij een kantoorfunctie heeft binnen de beveiliging, wat niet overeenkomt met het stereotype van de stoere uitsmijter. Lucinda deelt dat ze sociaal maatschappelijk werker is.

Ascha’s zoektocht naar verbinding komt ter sprake. “Ik ben al een tijdje single en sta open voor een relatie,” deelt hij, terwijl hij Lucinda’s uiterlijk en persoonlijkheid complimenteert. Lucinda, op haar beurt, vindt Ascha ook aantrekkelijk en sympathiek.

Materiële zaken

Het moment waarop Ascha over zijn ‘eigen’ auto begint, lijkt veelbelovend. Lucinda’s interesse is gewekt, maar dan onthult Ascha dat de wagen in werkelijkheid van zijn broer is. Samen bewonderen ze de auto buiten, waarbij Ascha toegeeft dat materiële zaken hem niet veel doen. Hij prefereert zijn bescheiden Audi A1 boven de imposante ‘mannenauto’ van zijn broer, een onthulling die hun date een verrassende wending geeft.

Check ook: Dame in Lang Leve de Liefde krijgt de kriebels van ademhalingsoefeningen date

You May Also Like