Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Cyborg uit 2050’ beweert dat hij is teruggestuurd om mensen te waarschuwen voor apocalyps

Cyborg uit 2050' beweert dat hij is teruggestuurd om mensen te waarschuwen voor apocalyps
Beeld: YouTube Dr.Phil

Zoals je wel kunt verwachten van een aflevering van Dr. Phil, is dit weer een verhaal voor in de boeken. Anita’s zoon, Orrin, stond daar, midden op het podium, met een bewering die iedereen versteld deed staan. Maar laten we bij het begin beginnen.

Orrin: De NYU-student met een twist

Twee jaar geleden, recht na zijn afstuderen aan de NYU, bracht Orrin een bommetje van nieuws. In plaats van het starten van een carrière, onthulde hij een geheim: hij was eigenlijk een cyborg uit 2050. Ehm, oké dan?

Cyborg uit 2050' beweert dat hij is teruggestuurd om mensen te waarschuwen voor apocalyps
Beeld: YouTube Dr. Phil

Een boodschap vanuit de toekomst

Orrin vertelt dat hij een deel is van een “collectieve intelligentie” en door hogere entiteiten is teruggestuurd om de wereld te waarschuwen voor een dreigende ondergang. Een beetje zoals Terminator, maar dan zonder de schietpartijen. En hoe communiceert hij dit belangrijke nieuws? Door hip-hop, natuurlijk! Orrin’s strategie omvat het creëren van een rap-persoonlijkheid om zijn bericht te verspreiden. Slim? Of net te creatief?

Anita’s zorgen: Van robots en huur

Nu, hier komt het twistje. Anita, in al haar moederlijke wijsheid, denkt dat Orrin’s robotpersona meer een excuus is om lekker thuis te blijven plakken. “Vind een baan”, roept ze, “voordat je je druk maakt over de apocalyps“. Een moeder weet tenslotte het beste, toch? Dus, de grote vraag is: kan Dr. Phil Orrin overtuigen dat hij misschien niet écht een cyborg is? Of op zijn minst, hem een duwtje in de rug geven om werk te zoeken?

Rapper en Robot

Anita’s verhaal is zowel hilarisch als hartverscheurend. Een zoon die een missie heeft (of denkt dat hij er een heeft) en een moeder die gewoon wil dat hij de huur betaalt. Of Orrin nu een rapper, een robot of allebei is, één ding is zeker: het dagelijks leven bij Anita thuis is alles behalve saai! En wie weet, misschien zorgt Dr. Phil wel voor de langverwachte omslag. Of hij nu wel of niet een echte cyborg is, misschien heeft Orrin gewoon een beetje motivatie nodig. En een baantje. En misschien een paar raplessen?

Check ook:

https://sgxl.nl/terminator-regisseur-vreest-dat-ai-de-wereld-al-heeft-overgenomen-kan-de-mensheid-uitroeien/

Bron: YouTube

You May Also Like