Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw bij Dr. Phil denkt dat ze al ruim drie jaar zwanger is

Zona denkt dat ze al drie jaar zwanger is

De bekende tv-psycholoog Dr. Phil had een bijzondere vrouw te gast in zijn show. Zona is er namelijk van overtuigd dat ze al drie jaar en zeven maanden zwanger is. Behalve dat de lengte van haar zwangerschap al zeer onwaarschijnlijk is, heeft ze zich ook nog eens twintig jaar geleden laten steriliseren en verschillende zwangerschapstesten gedaan (altijd negatief). De vrouw heeft daarnaast zelfs meerdere bloed- en urinetesten gedaan en zelfs ook nog verschillende echo’s laten maken.

Ondanks het overweldigende bewijs dat ze dus niet zwanger is – denkt Zona dat er zes baby’s in haar “verstopte baarmoeder” zitten. Volgens haar raakte ze op 40-jarige leeftijd zwanger. Ze gelooft dat ze al jarenlang zwanger is, omdat haar buik langzaam groeit, ze gevoelige borsten en last van stemmingswisselingen heeft.

De “zwangerschap” maakt het leven van Zona niet gemakkelijk. Zo heeft ze ruzie met haar familie – die haar niet gelooft – en voelt ze zich lichamelijk niet in orde. Dr. Phil wil bewijzen dat Zona geen baby’s in haar buik heeft, en daarom wordt ze grondig onderzocht. De uitslag kan je wel raden: ze is inderdaad niet zwanger. En toch wil Zona dat maar niet geloven.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like