Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze superdikke camper heeft dakterras, garage en jacuzzi

u1

Na hard werken is het goed uitrusten. Denk jij nog na hoe jij je vakantie zal doorbrengen. Word het gezellig een tripje in Europa en dan leuk met de familie ergens kamperen, maar je bent een luxueus mens hoe ga je verder? dan is deze voor jou. Met  deze luxe camper is dat allemaal mogelijk.

Luxe camper

Een camper met dakterras, jacuzzi, zelfs een garage om jouw auto in te zetten,  dat zie je alleen in je dromen, maar dat hoeft niet langer, want deze camper bestaat er echt. De luxe camper gaat schuil onder de naam Most Futuria en is van absurde schoonheid. Denk aan een jacuzzi, een dakterras en een flinke garage voor jouw sportbolide. Uiteraard heeft zo’n camper ook een flink prijskaartje. Hier kun je een flinke wereldreis van maken. Wanneer je met zo een camper opstap gaat ben je daarna zeker uitgerust.

camper

Diep in de buidel tasten

Om deze camper aantechaffen zal je wel in de buidel moeten tasten. De camper bestaat uit een vrachtwagen, inclusief oplegger. Daardoor lijkt het op een dubbeldekker, toch is dit een camper van hogere klasse. In totaal is de camper 15 meter lang. Genoeg ruimte voor jou en je familie dus.

Binnenkant

Ook de binnenkant ziet er geweldig uit. Aan de binnenkant heb een spiegelplafond, hottub met LED-verlichting en een high-end audiosysteemjeEen standaard model van de Futuria staat voor 650.000 euro te koop (zonder dakterras en jacuzzi).

Check de video voor een kijkje in deze dikke camper:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like